Termal macun yenilenirse kaç derece fark eder?

Schwagos

Hectopat
Yer
Caliga Hall
İşlemci
Ryzen 5 7600
Arkadaşlar işlemcimin termal macununu yenileyeceğim ve soğutmam da 2 tel bulunuyor, ve 2 bloktan oluşuyor 2 tel de tek bloğa bağlı bunu çift bloğa çevirsem ve macunu yenilesem kaç derece düşer sıcaklıklar? Soğutucum Thermalright Phantom Spirit 120 SE. Oyunlarda genelde işlemcim 60 derece civarlarında geziyor oyunlarda. CPB açık.

Son düzenleme:
Arkadaşlar işlemcimin termal macununu yenileyeceğim ve soğutmam da 2 tel bulunuyor, ve 2 bloktan oluşuyor 2 tel de tek bloğa bağlı bunu çift bloğa çevirsem ve macunu yenilesem kaç derece düşer sıcaklıklar? Soğutucum Thermalright Phantom Spirit 120 SE. Oyunlarda genelde işlemcim 60 derece civarlarında geziyor oyunlarda. CPB açık.

Dostum 2 derece de fark olur 5 derecede 10 derecede bunu tahmin etmek mümkün değil.

Yani daha dün yeniledim. 2 sene önce Thermal Grizzly Kryonaut sürmüştüm. Şimdi Frost X25 sürdüm. Valorant'ta 20 derece fark etti. Sıcaklık, şu an sürülü olan macunun durumuna göre değişir.

Hocam bazen boşta durduk yere 71'lere kadar sıçrıyor o yüzden. Bu aralarda birkaç aydır da eskiden ısınmadığı kadar ısınıyor.

Hava sıcak hocam en iyi işlemci testini Valorant'ta ve RDR2 de yaparsınız yarım saat oynayıp Max ve minimum aldığınız sıcaklığı yazın yardımcı olalım işlemci 80 85'lere dayanmıyorsa kafanız rahat olsun.

Hava sıcak hocam en iyi işlemci testini Valorant'ta ve RDR2 de yaparsınız yarım saat oynayıp Max ve minimum aldığınız sıcaklığı yazın yardımcı olalım işlemci 80 85'lere dayanmıyorsa kafanız rahat olsun.

Hocam RDR 2 zaten oynuyorum genelde Valorant'ta da 63-64 RDR 2'de de o civarlarda ama bazen 71-72'lere sıçrıyor ve aşırı ses çıkartıyor bir de boşta yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı