Termal macun yineleme nasıl yapılır?

Makaleler
3
Merhabalar. İlk kez termal macun uygulaması yapacağım. Eski dizüstü bilgisayarıma Cooler Master HKT-002 macunumu nasıl uygulamalıyım?
İçinden bir kağıt çıktı, sarı renkli. Kağıt gibi de değil pek ama sanırım üzerinde socket 37 gibi bir şeyler yazıyordu. İşte olduğumdan bakamıyorum. Bu ne işe yarar?

Termal pad olabilir. Eğer öyle ise onu sökmeyin. Mevcut macunu izopropil alkol ile temizleyebilirsiniz. Eğer yoksa bir peçete ile de temizleyebilirsiniz.

Macunu ince bir katman olacak şekilde işlemci çekirdeği üzerinde yayabilirsiniz. Çevreye taşmamasına özen gösterin.

Termal pad olabilir. Eğer öyle ise onu sökmeyin. Mevcut macunu izopropil alkol ile temizleyebilirsiniz. Eğer yoksa bir peçete ile de temizleyebilirsiniz.

Macunu ince bir katman olacak şekilde işlemci çekirdeği üzerinde yayabilirsiniz. Çevreye taşmamasına özen gösterin.
Bayağı bir söktüm ama daha sonra vazgeçip bilgisayarcıya götürmeye karar verdim 😂 2 saatten fazla uğraştım

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı