Termal macunun yenilenmesi gerektiği nasıl anlaşılır?

matadorr

Centipat
Daha fazla  
1759780839933.png

Boşta dururken böyle

Fan değeri %85 ve boşta 67 bence ideal fakat yavaş yavaş geliyorum diyor gibi. Önemli olan yük altında bakmak. Cinebenc veya aida64 ile tam yüke sokarak test edebilir misiniz?

Fan değeri %85 ve boşta 67 bence ideal fakat yavaş yavaş geliyorum diyor gibi. Önemli olan yük altında bakmak. Cinebenc veya AIDA64 ile tam yüke sokarak test edebilir misiniz?

Hemen edeyim

Fan değeri %85 ve boşta 67 bence ideal fakat yavaş yavaş geliyorum diyor gibi. Önemli olan yük altında bakmak. Cinebenc veya AIDA64 ile tam yüke sokarak test edebilir misiniz?

AIDA64 nasıl test edeceğim

Bu değerler fan 85% iken ulaşıyor. Yetmiyor buna rağmen 67 derece oluyor. Bu sence normal? @SocialRtx

Bu değerler fan 85% iken ulaşıyor. Yetmiyor buna rağmen 67 derece oluyor. Bu sence normal? @SocialRtx
Bence yazaraktan normal dedim önemli olan yük altındaki performansı arkadaşın boş dediği tam olarak nasıl boş belki arkada tonlarca şey açık CPU harcayacak.

Hemen edeyim

AIDA64 nasıl test edeceğim
Cinebencden yap. Microsoft storeye gir ordan Cinebenci indir sonra single ve mutli core seçeneklerini 1 dakika olarak başlat. İlk single1 dk sonra Multi 1 dk. Stop demeyi unutma diğerine geçerken.

Bence yazaraktan normal dedim önemli olan yük altındaki performansı arkadaşın boş dediği tam olarak nasıl boş belki arkada tonlarca şey açık CPU harcayacak.

Cinebencden yap. Microsoft Store'ye gir oradan Cinebenci indir sonra Single ve mutli göre seçeneklerini 1 dakika olarak başlat. İlk singel 1 dk sonra Multi 1 dakika Stop demeyi unutma diğerine geçerken.

86 dereceyi gördü ne düşünüyosun bu durum hakkında

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı