Fan değeri %85 ve boşta 67 bence ideal fakat yavaş yavaş geliyorum diyor gibi. Önemli olan yük altında bakmak. Cinebenc veya AIDA64 ile tam yüke sokarak test edebilir misiniz?
Hemen edeyim
Fan değeri %85 ve boşta 67 bence ideal fakat yavaş yavaş geliyorum diyor gibi. Önemli olan yük altında bakmak. Cinebenc veya AIDA64 ile tam yüke sokarak test edebilir misiniz?
Bence yazaraktan normal dedim önemli olan yük altındaki performansı arkadaşın boş dediği tam olarak nasıl boş belki arkada tonlarca şey açık CPU harcayacak.Bu değerler fan 85% iken ulaşıyor. Yetmiyor buna rağmen 67 derece oluyor. Bu sence normal? @SocialRtx
Cinebencden yap. Microsoft storeye gir ordan Cinebenci indir sonra single ve mutli core seçeneklerini 1 dakika olarak başlat. İlk single1 dk sonra Multi 1 dk. Stop demeyi unutma diğerine geçerken.Hemen edeyim
AIDA64 nasıl test edeceğim
Bence yazaraktan normal dedim önemli olan yük altındaki performansı arkadaşın boş dediği tam olarak nasıl boş belki arkada tonlarca şey açık CPU harcayacak.
Cinebencden yap. Microsoft Store'ye gir oradan Cinebenci indir sonra Single ve mutli göre seçeneklerini 1 dakika olarak başlat. İlk singel 1 dk sonra Multi 1 dakika Stop demeyi unutma diğerine geçerken.
Fazla hocam yani biraz daha ilerlese bence tam sınırda derim. Bana göre termal macun değiştirmen gerekiyor ama diyorsan biraz daha gitmez mi 3-4 ay daha 90-95 e kadar dayanır. (Sadece tahmin)86 dereceyi gördü ne düşünüyosun bu durum hakkında
Fazla hocam yani biraz daha ilerlese bence tam sınırda derim. Bana göre termal macun değiştirmen gerekiyor ama diyorsan biraz daha gitmez mi 3-4 ay daha 90-95'e kadar dayanır. (Sadece tahmin)
Laptop mu Desktop mu ?Termal macun alsam kendim yapabilirim değil mi?
Laptop mu Desktop mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.