Elektronik Termalright TL-C12cw s X3 triple fan kit 679,44TL!

Black deyince ne güzel siyah fan yapmışlar dedim yine pavyon RGB'si çıktı. Kapatayım desen beyaz fan yaprakları ayrı çirkin.
Hocam size parça beğendiremiyoruz ya. Söyleyin nedir derdiniz 😅😅

Fanlarda motor sesi var deniyor kullananlar onaylayabilir mi? Ucuz etin yahnisi mi?

Hocam size parça beğendiremiyoruz ya. Söyleyin nedir derdiniz 😅😅

Ürünün adına RGB eklemeyip düz black dediklerinde kafa karıştırıyor. RGB Black deseler daha anlaşılır olurdu.

Türkiye'de az ama yurtdışında RGB'siz mat siyah ve pastel beyaz kasa fanları bolca bulunuyor.

300/60 N11 kuponu.
640 TL'den alınabiliyor. Üzerine Nays eklersek 517₺ gibi bir fiyata geliyor.

Evet güzel ben pahalıya almış oldum. Nays falan yok bende gerçi, kupon falanda yok ama olsun :)

Ürünün adına RGB eklemeyip düz black dediklerinde kafa karıştırıyor. RGB Black deseler daha anlaşılır olurdu.

Türkiye'de az ama yurtdışında RGB'siz mat siyah ve pastel beyaz kasa fanları bolca bulunuyor.
Türkiye'de ürün çeşitliliği zaten...

300/60 N11 kuponu
640 TL'den alınabiliyor. Üzerine Nays eklersek 517₺ gibi bir fiyata geliyor.
Avantajlı ürün olduğundan uçuç dışında kupon kullanılamıyor sanırım ama Nays'ın Sevgililer Günü için %20 kampanyası olması güzel.

Son düzenleme:
Fanlarda Zero RPM modu var mı? Yani PWM sinyaliyle fan hızını sıfıra çektiğimde fanlar duruyor mu? Eğer yoksa en düşük fan hızı kaç RPM bilen var mı?

Geçen hafta 607 TL fiyattan satılıyordu 2 paket almıştım. Şuan kasamda takılı kullanıyorum. Thermalright 360m sıvı soğutması da var ve sanırım onların fanlarıda aynı bu model. Yani toplamda 9 adet bu fandan kullanıyorum. Arctic 10 Port PWM Fan Çoklayıcı aldım ve 9 fanıda bu çoklayıcıya bağladım. ARGB kabloları paralel bağlandığı için 9 fanda anakartta tek port işgal etti. İstediğim zaman kapatıp istediğim zaman açıyorum ARGB özelliğini. Görüntüsü ve kalitesi güzel ama bir eksisi var. Düşük rpm çalıştırdığınız zaman maalesef motor sesi ufaktan geliyor. Bir hafta fan araştırdım ve sunduğu özelliklere göre en F/P fanlar bunları bulabildim. Ses haricinde bir sıkıntısı yok.

Fanlarda Zero RPM modu var mı? Yani PWM sinyaliyle fan hızını sıfıra çektiğimde fanlar duruyor mu? Eğer yoksa en düşük fan hızı kaç RPM bilen var mı?

En düşük 305 Rpm düştü bende. Armoury create programı ile fan ayarını yaptığı zaman sıfıra düşüyor (sıfır-en yüksek ayarlıyor). Ayarlama bittikten sonra sıfıra çekmedi ya da çekiliyor ben fazla kurcalamadım. Sadece ayarlama yaparken tam durduğunu gördüm.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı