Çözüldü Terminal PPA hataları

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

LinnOG

Picopat
Fotoğrafta gördüğünüz sıkıntıları nasıl çözebilirim?

HATAA.png

Çözüm
Maalesef hata yüzünden yüklenmiyor.

Eki Görüntüle 692834

Elementary OS çok güzel gerçekten ama ara ara o kadar sıkıcı oluyor ki anlatamam. :/
Elle değiştirmeyi deneyebilirsiniz.

sudo nano /etc/apt/sources.list komutu ile dosyayı açıp, "tr.archive.ubuntu.com" yazan kısımlardaki "tr" yazan kısımları "us" olarak değiştirip, "CTRL + O", "Enter" ile dosyayı kaydedip "CTRL + X" ile çıkıp, tekrar deneyebilir misiniz?
Bugün linux'a güncelleme geldi yaklaşık 120mb boyutunda. güncelledim sonra tekrar denedim ve düzeltmişler. Sorunun benden kaynaklı olduğunu düşünmüştüm. şuan düzgün çalışıyor.
Bu arada sendeki hata bende de oldu. Büyük ihtimal şu an "tr.archive.ubuntu.com" sunucuları sorunlu. Sana önerdiğim çözümü Kubuntu kullandığım bilgisayar üzerinde denedim ve benim sorunumu çözdü. Komutu sudo ile çalıştırıyorsun değil mi?
Evet hocam sudo ile yapıştım. hata linux bir ara açılıp kapandı bişeyler olmuştu şuan hiçbiri yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı