Steam Ters ibraz süreci

Ben de anlamadım kaç yıldır aynı kart ile satın alım yapıyorum Steam üzerinden ve ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. Steam Support da daha cevap vermedi sürekli gözüm mail de. Cevap verirse haber vereceğim sen de haber ver de en azından sorunun nasıl çözüldüğü hakkında ufak fikrimiz olur 😔

Tamam.

bende aynı şekil şubeye gitim bankayı aradım bişey yapmayız dediler master card ulaşmak için yurt dışı arama yapılmalı oda dk 8 tl yiyor steam desteğe yazdım mesaj bekliyorum kaldık öyle acaba steam dolara gecti ve hesabımız tl bazlı cekim yaptığı içinmi bu sorunu verdiler

Ben de anlamadım kaç yıldır aynı kart ile satın alım yapıyorum Steam üzerinden ve ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. Steam Support da daha cevap vermedi sürekli gözüm mail de. Cevap verirse haber vereceğim sen de haber ver de en azından sorunun nasıl çözüldüğü hakkında ufak fikrimiz olur 😔

İnternette biraz araştıtıken bunlara dek gelidm galiba sorun tek bizde değil genel bir sıkıntı var Mastercard'ta bir bug olmuş olabilir işin tuhaf yanı fotoğtaftaki kişilerle benim satın alma işlemim ve Mastercard tın itiraz edip hesaplarımızın kızıtlanması aynı gün. Bence genel bir sıkıntı var oda bize dek geldi.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-01-03 205533.png
    Ekran görüntüsü 2024-01-03 205533.png
    15,8 KB · Görüntüleme: 96
  • Ekran görüntüsü 2024-01-03 205505.png
    Ekran görüntüsü 2024-01-03 205505.png
    96,6 KB · Görüntüleme: 99
İnternette biraz araştıtıken bunlara dek gelidm galiba sorun tek bizde değil genel bir sıkıntı var Mastercard'ta bir bug olmuş olabilir işin tuhaf yanı fotoğtaftaki kişilerle benim satın alma işlemim ve Mastercard tın itiraz edip hesaplarımızın kızıtlanması aynı gün. Bence genel bir sıkıntı var oda bize dek geldi.

Nasıl bir şans varsa bizde tam 28 inde aldığımızda mı denk geldi ya neyse eğer toplu sıkıntı ise olayın çözülme olasılığı daha fazla oluyor ki bu biraz daha umut veriyor en azından.

Bu arada Mastercard'a internet üzerinden yazdım İngilizce web sitelerinde mesajlı destekleri var ve bana oradan bunu bankam ile görüşmeleri gerektiğini onların bir şey yapamayacaklarını söylediler. Ki zaten bildiğiniz gibi banka ile görüşmemize rağmen bir sonuç alamadık çünkü bankadan dolayı değil Steam'den kaynaklanan bir olay olduğu anlaşılıyor.

Bu arada Mastercard'a internet üzerinden yazdım İngilizce web sitelerinde mesajlı destekleri var ve bana oradan bunu bankam ile görüşmeleri gerektiğini onların bir şey yapamayacaklarını söylediler. Ki zaten bildiğiniz gibi banka ile görüşmemize rağmen bir sonuç alamadık çünkü bankadan dolayı değil Steam'den kaynaklanan bir olay olduğu anlaşılıyor.

Oyun bile oynayasım kalmadı mal mal geziniyorum bir yol var mı diye ama nafile her kapı kapalı.

Ahahaha vallahi ben de bugün stalker serisine başlayacaktım şu sorunu görünce zort layıp kaldım resmen tüm hevesimi aldı Full stres verdi. Umarım düzeltirler de bir oh çekeriz.

Hemen acil bu linke bak bizdeki aynısı Steam destek çözmüş.

Oyun bile oynayasım kalmadı mal mal geziniyorum bir yol var mı diye ama nafile her kapı kap.

Oyun bile oynayasım kalmadı mal mal geziniyorum bir yol var mı diye ama nafile her kapı kapalı.

Aynı şekilde ben de dönüp duruyorum 28'inde Doom'la Monster Hunter Word aldım karta 27 saat boyunca kastım şimdi oyuna giremiyorum ve başka oyunda oynamak istemiyorum ve Mastercard'a Instagram hesabına yazdım adam dedi bizim böyle bir durum yapamıyoruz bu durum Steam'le alakalı bence adamlar bunu yazdı bana ingilzceye siz cevirin isterseniz.

Hi again. Thanks for getting back to us, and sorry to read. Please Note, Mastercard's chargeback process is for banks to make use of on behalf of consumer cardholders and the shops and businesses they represent, in settling a dispute. We (Mastercard) do not maintain cardholder account data as we are the Technology and network providers for banks and financial institutions. We do occasionally make changes to our chargeback rules and it's for our banking partners to follow them. On this basis, Mastercard can't give a clear view on cases with limited information, they must GO through the chargeback process, and your bank will represent your interest in the disputed transaction. Please contact the bank/issuer of your Card for assistance. Their contact details can be found on the back of the Card along with their web site. Additionally, we recommend trying your issuer VIA their social Media channels (should they have One). Hope your issue gets resolved soon. Thanks, ^gs

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı