Merhaba, ben de birebir aynısinı yasasın 28 aralikta Cyberpunk 2077 aldım 2 Ocakta bu bildirimi aldım kisıtlama kalktı ama oyun hala yok benim de Garanti Bankası ikisi de birbirine yönlendiriyor sadece çözdüyseniz nasıl çözüldüğünü yazar mısınız?
Merhaba, ben de birebir aynısinı yasasın 28 aralikta Cyberpunk 2077 aldım 2 Ocakta bu bildirimi aldım kisıtlama kalktı ama oyun hala yok benim de Garanti Bankası ikisi de birbirine yönlendiriyor sadece çözdüyseniz nasıl çözüldüğünü yazar mısınız?
Bizde bekliyoruz çözülmesini aynı şekil ak bank diyor para giti Steam diyor para gelmedi bence Steam'ın sistemine düşmemiş.
Son durum nedir? Çözebilen var mı?
Eki Görüntüle 2092965
Eki Görüntüle 2092966
Sizin yüzünüzden ban tehdidi aldım deyince yardımcı olmaya başladılar.
Eki Görüntüle 2092965
Eki Görüntüle 2092966
Sizin yüzünüzden ban tehdidi aldım deyince yardımcı olmaya başladılar.
Kullanıyorum ama ekstra yardımcı olabileceğim bir şey düşünemedim. Bankamla görüşüp chargeback olmadığını, sorunun onlardan kaynaklanmış olabileceğini anlattım ve kredi kartı ekstresi attım adamlara sadece.Hocam Discord kullanıyor musun yardımcı olsan?
Beraber iş yaptıkları ödeme sağlayıcı ile görüşüyorlarmış. Sıkıntı zaten büyük ihtimalle o aradaki sağlayıcıyla alakalıdır.Nasıl bir yardım sundularki.
steama mesaj yazma kısmı için istemiştim ingilizcem zayıf olduğu içinKullanıyorum ama ekstra yardımcı olabileceğim bir şey düşünemedim. Bankamla görüşüp chargeback olmadığını, sorunun onlardan kaynaklanmış olabileceğini anlattım ve kredi kartı ekstresi attım adamlara sadece.
Beraber iş yaptıkları ödeme sağlayıcı ile görüşüyorlarmış. Sıkıntı zaten büyük ihtimalle o aradaki sağlayıcıyla alakalıdır.
Pardon, o konuda elbet yardımcı olabilirim. Technopat'ı kullanmayı pek beceremiyorum, özel mesaj fonksiyonum sanırım açık değil. Buradan nick'ini yazarsan eklerim.steama mesaj yazma kısmı için istemiştim ingilizcem zayıf olduğu için
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.