TES: Skyrim vs Hades

TES: Skyrim vs Hades

• TES: Skyrim

Oy: 23 69,7%
  • Hades

Oy: 10 30,3%

• Oy verenlerin toplamı
    33
Makaleler
5
Bu iki oyun arasında kalmış durumdayım. Hangisini almalıyım?

Hades her ne kadar güzel bir oyun olsa da Skyrim ile kapışabilecek bir oyun değil.
Kesinlikle Skyrim almalısınız, kendim de satın alacağım.

Hades kendi türünde güzel bir oyun ve yeniden oynanabilirliği yüksek oyunlardan fakat Skyrim gibi bir oyunla karşılaştırılamaz bence, sırf modlarıyla bile Skyrim öne geçer zaten. Hangi türü sevdiğinize bağlı olarak cevaplanabilecek bir soru bu aslında, rogue-like hastası biri iseniz tartışmasız Hades derim mesela.

Skyrim'i daha önce hiç oynamadaysanız eğer kesinlikle Skyrim alın. Keşke hafızam silinse de baştan oynayabilsem oyunu ilk defa oynarmış gibi.

Mümkünse Special Edition alın. Oyunun üç DLC'si ile beraber geliyor ve daha stabil çalışıyor. Tek sıkıntısı Oldrim (Normal Skyrim)'den daha az moda sahip fakat sizin hemen modlama yapacağınızı düşünmüyorum ki modlama bile yapsanız artık Oldrim modlamak pek mantıklı değil çünkü stabil çalıştırmak gerçekten çok zor. 500 mod ile çöke çöke oynamaktansa 300 mod ile stabil oynamak daha iyidir.

Skyrim'i daha önce hiç oynamadaysanız eğer kesinlikle Skyrim alın. Keşke hafızam silinse de baştan oynayabilsem oyunu ilk defa oynarmış gibi.

Mümkünse Special Edition alın. Oyunun üç DLC'si ile beraber geliyor ve daha stabil çalışıyor. Tek sıkıntısı Oldrim (Normal Skyrim)'den daha az moda sahip fakat sizin hemen modlama yapacağınızı düşünmüyorum ki modlama bile yapsanız artık Oldrim modlamak pek mantıklı değil çünkü stabil çalıştırmak gerçekten çok zor. 500 mod ile çöke çöke oynamaktansa 300 mod ile stabil oynamak daha iyidir.
Remaster olan sürümünü ben de satın almayı düşündüm fakat ikisi arasında sistem gereksinimleri çok uçuk durumda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı