Tesadüf imkansızlık olasılığı

İkisi aynı şey mi sence? Kalemi tutmak için bir güç lazım, ek bir destek lazım. Fakat atomlar fizik kuralları çerçevesinde, evrenin dokusuna göre hareket ediyor. Argüman ezberleyip gelmişsin herkese aynı şeyi söylüyorsun.
İkisi aynı şey. Cevap gelmeyince önermeyi içten çürütmeye çalışıyorsunuz.
Sadece karşıdakini karalamaya çalışıyorsun. Benim söylediğimdeki yanlışı söyle ki hepimiz öğrenelim. Saçma sapan daha karşında hiç tanımadığın birine ön yargılı cevaplar vermekten vazgeç.
Geneli böyle.

Saçma sapan daha karşında hiç tanımadığın birine ön yargılı cevaplar vermekten vazgeç.
Yazdıklarından eline fizik kitabı alıp okumadığın anlaşılıyor. Dürüst ol, okulda öğrendiğin fizik haricinde bir fizik kitabı alıp okudun mu?
Sadece karşıdakini karalamaya çalışıyorsun. Benim söylediğimdeki yanlışı söyle ki hepimiz öğrenelim.
Bir şey sunmamışsınız ki. Kendinizce çırpınıp, bilimi çürütmüşsünüz.

İkisi aynı şey. Cevap gelmeyince önermeyi içten çürütmeye çalışıyorsunuz.
Arkadaşım, kalem atomlardan oluşur. Atomlar neyden oluşur? Bu ikisinin farkını anlamayacak kadar kör olma. Atom altı parçacıklara dair çok az şey biliyoruz. Çünkü teknoloji daha o kadar gelişmedi. İkisi birbirinden alakasız örnekler.

Şöyle düşün bir portakal yetişirken hep kendi genetiğine kodlandığı şekilde ortaya çıkar. Bir atom diyelim ki bir insana ait. O atomun daha önce genetiğine kodlanmıştı. (DNA, Sperm, Genetik vs.) Eğer sormak istediğin buysa.

Ben bilimi çürütmüyorum, bilimin yetersiz kaldığını savunuyorum.
Bilimin yetersiz kaldığı yerler tabii vardır. Çünkü teknoloji, dolayısıyla bilim; her daim gelişir. Her daim gelişen bir şey nasıl direkt her şeyi açıklasın. Bahsettiğiniz örnekleri bilim on yıllar önce açıklamıştır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı