Teşekkür ve Küçük bir öneri

Makaleler
18
Yer
Valisiz Vilayet!
Mavi Ekran Analizi başlığı altında insanlara yardım ederken söylemekten yorulmuştuk. O rehberi en başa sabitlemeniz büyük bir hizmet oldu, buradan tüm yönetim ekibine teşekkür ediyorum. Normalde dün yazacaktım ama 1.5 günlük ceza almıştım.

Bir de küçücük bir öneri; o rehberi en başta kullanmaya yöneltecek bir ifade olsa orada olmaz mı?

Konu açarken başa sabitlenen rehberi kullanarak başlangıç aşamasında dosyaları paylaşın gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz daha açar mısınız? Küçük önerinizi tam anlayamadım.

Hocam şöyle diyeyim, hala daha şu sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar var, görmüyorlar. O rehberin yan tarafına doğru küçük bir yazı yazıp konuyu açarken bu rehberi kullanıp paylaşım yapın diye desteklesek orayı?
Millet ilk defa Mavi Ekran hatası alıyorsa doğal olarak bilemez, dediğim gibi başta sabitlediğimiz rehberin yanına " Mavi Ekran Analizi için gerekli Minidump dosyası rehberidir." gibi bir yazı yazsak?
Mantıklı değil mi sizce?
Mantıklıysa yönetime iletebilme şansınız var mı?
Biraz karıştırdım kafanızı ama sondaki yeri okursanız ne demek istediğimi daha iyi anlayacağınızı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Anladım ama bu ikisinin yeterli olduğunu düşünüyorum.

maviekrankategorisiyeterliliği.png

Eskiden bunlar bile yoktu, altta konunun başlığında minidump dosyalarını paylaşmasını söylüyor kullanıcıya, üstte ise rehberin linki bulunuyor.

Kullanıcı açısından dikkat çekmesi için ''Nasıl yapılır?'' benzeri bir kalıp eklemek daha iyi olmaz mı? Örnek:
  • Minidump dosyası nasıl paylaşılır?
  • ProcMon ile hata raporu nasıl oluşturulur?
İlgili temaya göre daha sıcak renkler de seçilebilir. Kırmızı güzel dururdu :)

Sistemi de yeni fark ettim. Sadece yazı ile belirtmek yeterli olmamış ki bir de bağlantı eklenmiş. Buna rağmen kullanıcı tarafından paylaşılmaması ilginç.

Minidump dosyalarını paylaşın yazısının yanına, konunuzda minidump dosyalarınızı paylaşın gibisinden bir şey mi yazılsın istiyorsunuz?

Ben açıkçası yeterli olduğunu düşünüyorum.
Ha hocam vallahi tercümanım oldunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı