Teşekkürler Epic Games!

İkisi için de Az para değil sonuçta, profilimizde gözüksün bir zahmet. Bakıp bakmamak önemli değil, ben koleksiyon yapmayı seviyorum.
Bu insanlara hava atmak olmuyor mu ?
Oyununu oyna geç.
Epic Games unreal engine'e sahip.
Kullanıcı dostu.
Ben oyunuma bakarım başkalarının benim oyunlarimi gormelerinden banane zaten bir faydası olmuyor sırf hava

Bu insanlara hava atmak olmuyor mu ?
Oyununu oyna geç.
Epic Games unreal engine'e sahip.
Kullanıcı dostu.
Ben oyunuma bakarım başkalarının benim oyunlarimi gormelerinden banane zaten bir faydası olmuyor sırf hava
Hava değil koleksiyon işi bu. Hesabımda 200 lira verdiğim bir oyunun gözükmesini isterim şahsen.

Son düzenleme:
Steamde özellikle atölye olması bence Steami daha öne koyuyor, ek olarak ben zamanında daha ucuz diye GTA V Premiumu Epicten 34 liraya almıştım ama oyunu açarken sıklıkla Epic Games Launcher kaynaklı problemler yaşıyordum. Oyun bir türlü açılmıyordu çok sinir bozucuydu, bende gittim enayilik bile olsa indirimde Steamden GTA V aldım oynadım bitirdim. Çok daha kolaydı.

Saat olarak 15 saat falan sürüyor olması lazım, saati görece çok olmamasına rağmen parasının karşılığını misli ile veriyor.

15 saat mi ben 40 saattir oynuyorum hala bitiremedim mapin her yerini gezip öyle bölümü geçiyorum. YKS bitsin de onu bitiricem inşallah.
200 lira sonuçta az buz değil. O kadar para veriliyorsa bir zahmet gözüksün diye düşünürüm ben. Yoksa gider korsan da oynarım.

Gözükse ne olacak "AAA bu adam zengin iş şöyle böyle oyunları var" dedirtmeye çalışıyorsanız sizin gibileri anlamıyorum. Oyun bana göre bir felsefe. Benim onu orijinal olarak oynayıp oynamadığım bakarım. İnsanların benim kaç saat oynadığımı görmeleri için değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…