Teşekkürler Technopat

• Konuyu başlatan iGY 6
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 82
  • Görüntüleme 5.475
Bu foruma görev yöneticisinde başlangıç kısmındaki "MSASCuiL" işleminin ne olduğu sormaya geldim, gelirken amacım sorumun cevabını alıp bir daha asla hesabıma giriş yapmamaktı, çünkü forum ortamlarıyla hiç alakam olmazdı. Ardından bir sorun daha, bir sorun daha derken sürekli buraya uğradım. Eylül civarı ise can sıkıntısı sebebiyle burada sık sık dolanmaya başladım ki o zaman hesabımı sadece kendi sorunlarımı çözmek değil, başkalarına yardımcı olmak ve etkileşime geçmek için kullanmaya tam anlamıyla başlamıştım. 21 Aralık 2020 yazdığına bakmayın katılımda. Eylül civarından beri aktif olarak hesabı kullanıyorum. Öncesinde dediğim gibi soru sorup gidiyordum. Şansa geldiğim forum ise mevcut olan en kaliteli forum yani Technopat Sosyal olduğu için kendimi çok şanslı görüyorum :)

Merhabalar, aynı hisleri bende taşıyorum sizin kadar çok bilgim yoktur teknoloji hakkında ama takip etmeyi sevdirdi Technopat bana. Girdiğim tek forum artık burası diyebilirim. İlk bu teknolojiyi takip etmeye maklubecinin sitesinde başladım bir gün oradayken Technopat forumunuda gördüm ve oradan Recep Baltaş ve Ali Güngör'ün videolarını takip etmeye başladım. Şu anda onları hem Twitter hem Instagram'dan takip ediyorum ve sadece teknoloji değil dünya görüşleride bana uyduğu için zevkle takip ettiğim insanlar. Emin reisede selamlar seni de unutmadık seviliyorsun :)

Buranın yöneticiler, diğer forumlardaki yöneticilerden iyi.
Perma ban attılar bana nedeni belli değil.
Lakin burada yöneticiler arada cezaları affediyor.
Tabi hepsi iyi olmasa da iyi olanlar başımızın tacı.

Buranın yöneticiler, diğer forumlardaki yöneticilerden iyi.
Perma ban attılar bana nedeni belli değil.
Lakin burada yöneticiler arada cezaları affediyor.
Tabi hepsi iyi olmasa da iyi olanlar başımızın tacı.
Katılıyorum, buradaki yöneticiler ya çok iyi ya çok kötüler.

Hele felsefe alanında bazı moderatörler var ki, kendinden farklı inançlara sahip kullanıcılara direkt ceza alıyorlar, nedeni falan da yazmıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı