Teşekkürler Technopat

  • Konuyu başlatan iGY 6
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 82
  • Görüntüleme 5B
1646421994786.png

Açıkçası zor oldu ama bana da yazım kurallarını öğrettiği için teşekkür ederim.
 
@KojiroHyuga04 ben de hayatımı eğitime adadım bakalım. Sırf bu yol uğrunda uyku saatimi bile 4 saate çektim. Hem forum üzerinde hem gerçek hayatta olsun varımız yoğumuz eğitim oldu artık. Umarım birilerine bir şeyler katabiliriz.
Hocam siz ve sizin gibi insanlara ülkemizin ihtiyacı var.

Öğretmen çocuğu olduğum için ister istemez eğitime dair olan önem ve disiplin kavramları diğerlerinden daha sıkı kavrıyorsunuz. Sizi gayet iyi anlıyorum yani bu konuda, uzun lafın kısası bu.

Bu arada hocam bir şey soracağım, siz İngilizce öğretmeniydiniz değil mi?
"English Section" kısmına bakıyorsanız arada bir sizinle İngilizce konuşsak olur mu? Partik yapmak istiyorum ama yapacak da bir insan bulamıyorum.
 
Son düzenleme:
Henüz daha üye olalı 4-5 ay olmuş olsa da ben de yazayım bir şeyler.

Technopat sayesinde sorunlarıma çözüm bulabiliyorum ( her zaman olmasa da bulabiliyorum yine de ) insanların her alan da sorular sorduğu bir forum olduğu için okuyup öğrendiğim çok şey oldu. Technopat olmasa şu an muhtemelen herhangi bir oyunda hata aldığım da boyutu yüksek bile olsa belki çözülür ümidiyle silip yeniden indiriyor olurdum veya Game Power ürün almaya devam ederdim. Forumda 1 tane bile çözümüm yok, hesap adımı söyleseniz forumda bir tek ben çıkarım bu hesabı biliyorum diyen pek aktif de olamıyorum ama yine de forum gerçekten iyi bir yer. En azından bir şeyleri öğrenmek için bile kullanılabilir.

İlk kayıt olduğum zamanlar da çok fazla uyarı yerdim yazım yanlışından onu da hallettim gibi, uzun süredir yazım yanlışından uyarı yemiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Katılıyorum, buradaki yöneticiler ya çok iyi ya çok kötüler.

Hele felsefe alanında bazı moderatörler var ki, kendinden farklı inançlara sahip kullanıcılara direkt ceza alıyorlar, nedeni falan da yazmıyor.

Ben hiç kendinden farklı inancı olan üyelere nedenini yazmadan ceza atan bir moderatör görmedim.
 
Ulan herkes yazmış, bari bizde yazalım. En başta 8. sınıf gibi bilgisayara merak saldım ve bilgisayar toplamayı öğrendim. Yani hangi parça hangi parçayla uyumlu diye. Size birkaç sene önceki bilgimi anlatırsam benimle dalga geçerdiniz. Şöyle söyleyeyim, 1,5-2 sene öncesine kadar hayatımda format atmamış ve ekran kartı sürücüsü kurmamış birisiydim. Sonra burayı da YT'den öğrendim galiba. Sonra üye olduk en başta sistem toplama, parça öneri konularına yazıyordum çünkü teknik destekte gram bilgim yoktu. Sonra 2020 yazıyla birlikte buradan bayağı kişiyle tanıştım, bunları sayarsam @Enes3078, @Bora Dere @yika38 @Kerem00 ve Utku Oktay'ydı. Hepsi ayrı ayrı belli bölümlerde bilgili abilerdi. Bu kadar şeyi bunlar öğretti sayılır. Şu birkaç seneden beri başıma gelmiş en güzel şeylerden biri bu abilerle sohbet etmek olabilir benim için. Bende kendim biraz bir şey koydum ve birkaç senede teknik destek konusunda hatrı sayılır bilgi birikimim oldu. 2021 yazında bazı şeyler yüzünden buradan soğumuştum, ama önemli olan yardım etmek ve kendimi geliştirmek olduğunu anlayınca buraya bi tekrar bakayım dedim. Şu an müsait oldukça ara sıra giriyorum ve birkaç konuya göz atıp çıkıyorum.

Şu 14-15 ayda 6.5 bin mesaja yakın teknik destek mesajım var. Bu kadar bilgi birikimini bu platform sayesinde kazandım diyebilirim. Her ne kadar zamanında soğusamda içimden saydırsamda "Teşekkürler Technopat".

Ha ek olarak 0xc7b raporlarını incelemeyi az çok öğrendim, minidumpa göre gerçekten çok daha kolay. Sadece tecrübe kazanmam gerekiyor. Eğer yaz tatilinde müsait olursam oyun teknik desteğe de gireceğim sanırım.

Yönetime gelirsem ise eski yönetim sanki daha iyiydi be, sert seviyorum, acı seviyorum. Usta alacaksın raporu bakacaksın şöyle basacaksın banı! Her neyse, demek istediğim biraz daha sert olmaları gerektiğidir.
 
Bende ilk olarak 2015 yılında kayıt olmuştum fakat hesap çalındığı için yeni hesap açtım. İşin ilginç tarafıysa bunu kaç defa konu açıp belirttim kanıtlarım bunu size vs. diye fakat moderasyon ekibi hep konumu sildi.
 
Selamlar, öncelikle bu bir veda yazısı değil. Bu konuyu oluşturma amacım başta Recep Baltaş ve Ali Güngör olmak üzere bütün Technopat ailesine teşekkürlerimi sunmak. Teknolojiye olan merakım uzun yıllar önce başladı, kendimi bildim bileli teknoloji dünyasının içerisindeyim. Merakımın ilgi odağı kesinlikle bilgisayarlar. Donanım bilgimin temeli de küçükken eski bir bilgisayarımın RAM'lerini söküp takmaya dayanır. Bu karmaşaya oldukça ilgiliydim.

Yıllar önce Technopat Sosyal ile tanıştım. Yaşadığım yazılımsal sorunların büyük çoğunluğunu çözebildiğim, içerisinde bilgili insanlar olan bir platform. Spesifik sorularım yokken üyelik almadan, misafir olarak kullanırdım burayı. Sonrasında 2015 gibi üyelik oluşturdum ve ben de bu platforma dahil oldum. Sorunların çözülmesine yardım etmeye, sorunlar çözülürken doğru cevapları öğrenmeye başladım. Eskiler iyi bilecektir o dönemlerde kurallar şimdi olduğu kadar esnek değildi :). İmla hatalarından, yazım yanlışlarından 1-3 gün arası ceza alırdık. Böyle böyle türkçenin kullanımını bile öğrendik.

Aslında ilk bakışta olumsuz görünüyor olsa bile zamanla getirisi beklediğimden çok oldu. Teknoloji adına edindiğim bilginin çok büyük bir kısmını Technopat sayesinde öğrendim. Bu edindiğim bilgiler neticesinde kaç kişiye yardımcı olduğumu hatırlamıyorum bile. Kendi adıma "sevmediğim" bir huyum olarak tanımlıyor olsam da istemsizce insanlara yardım etme isteği var içimde. Onları tanıyor olmama gerek bile yok. Her ne kadar göreceli bir kavram olsa da "yanlış" yola sapmasınlar diye uğraşıyorum :).

Son zamanlarda burada yeterince aktif olamasam da sık sık YouTube içeriklerini takip ederim. Bugün "hangi kablo nereye takılır?" başlıklı videoyu gördüm ve izledim. Sistem toplarken neyin nasıl yapılması gerektiğini gözüm kapalı biliyorum ama belki bilmediğim bir şey çıkar karşıma diye meraktan izledim. Oturup düşününce videodaki bilgilerin tamamını Technopat'tan öğrenmiştim. Bu da istemsizce teşekkür etme isteği doğuruyor içimde. Bu konuyu oluşturma nedenim de buydu. Aslında Technopat, sizin kapasitenize ve öğrenim isteğinize bağlı olarak teknolojiden fazlasını da öğretiyor.

Tüm bunlar için teşekkürler!

Ben diğer forumlarda (donanımhaber, shiftdeletenet vb.)Bu kadar düzeni görmedim. Tüm yöneticilerin, moderatörlerin ve forumu geliştirmeye çalışan herkese teşekkür ederim.
 

Geri
Yukarı