Teşekkürler Technopat

• Konuyu başlatan iGY 6
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 82
  • Görüntüleme 5.473
@LuNİZz 1989 konu dışı kategorisi bunun için var. Millet konuyu açmadan önce acaba senden izin mi almaları gerekiyor?

@LuNİZz 1989 moderatörler evet. Dikkat etmeyebiliyor, kullanıcı haberleri kategorisinde klavye önerisi tarzı konu görmüştüm birkaç kez. Raporlanması durumunda düzeltiliyor ama keşke raporlamamıza gerek kalmasa.
@Silinen üye trol konular zaten belli oluyor. Bazen anlaşılamayabiliyor da anlaşılınca zaten hemen kapatılıyor.

Bugün doğum günümü unutmayan tek varlık Technopat.
Teșekkürler.

Moderatörlerin hakaret raporlarına dair bir sorunu da var herhalde. Bana hakaret eden adamın mesajını raporluyorum, rapora bakılmıyor.

Sonra bakıyorum yine, adam ceza almıyor.
Olan yine ve yine bana oluyor.

Dedikleri şey hep aynı. Adamın ceza almadığını nereden bileceksiniz? Vermiyorsunuz ki oradan anlıyoruz zaten
@Emre C , ben size profilimde bir öneri yapmıştım. Dediğim öneri yapılabilirse bunun gibi sorunlar ortadan kalkacağını düşünüyorum. Tabii dediğiniz gibi zahmeti büyük ama birçok üyemiz bu tarz olaylardan rahatsız. Ya şu PHP veya web programlama ile ilgilenen moderatör falan yok mu, ne bileyim en azından eklenti ile yapılabilir bir şey ise yardım edebilirler diye düşünüyorum. Elbette karşılıklarını alma şartıyla.

Kim ne derse desin Türkiye'deki en iyi forum Technopat. Aksini iddia eden olmasın.
Birkaç seneye değişeceğini düşünüyorum. Ya buranın iyi olmasını sağlayan şey bilgili ve saygılı olan üyelerdi. Onlardan bazıları gitti ve şurada adam akıllı üye sayısı 20-30'dur bence. Bilgili ve saygılı üyeleri çeken şey ise burada ki yönetimdi. Eski yönetim daha sertti.

kullanıcı haberleri kategorisinde klavye önerisi tarzı konu görmüştüm birkaç kez. Raporlanması durumunda düzeltiliyor ama keşke raporlamamıza gerek kalmasa.
Moderatörler bot değil, insanlar hata yapabiliyor. O tarz şeylerin olduğunun hepimiz farkındayız. Ben yazım hataları düzeltilmemiş yüzlerce konu görmüşümdür ama anlık olarak 5 tane konu açılabiliyor veya 3 dakika içerisinde 6-7 tane rapor gelirse çok acele ediyor ve hata yapıyor. Anlayışla karşılıyorum artık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı