Teşhir Ürünü Ekran Kartı Alınır mı?

• Konuyu başlatan zffb
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 8.589

zffb

Megapat
Daha fazla  
Selam dostlar. RX 580 almaya karar verdim ve teşhir ürünü olduğu söylenen 1 yıl satıcı firma garantili (resmi distribütör değil) ürüne denk deldim fiyatı 925 TL. Mağazaya soru sorduğumda ürünün 1 ay teşhir amaçlı kullanıldığı söyledi. Eğer öyleyse distribütör garantisinin devam ediyor olması gerekmez mi? Bu kartın modeli tam olarak 11265-07-20G

Hepsiburada da ise yine RX 580 in 11265-08-20G olan versiyonu var. Bunu fiyatı 1091 TL

Bu iki kart arasında performans farkı var mıdır? Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merak edip sormamış kimse. Acaba ekran kartını nasıl teşhirlemiş arkadaş. Örneğin bir buzdolabı insanların görmesi için mağazada ilgili bölüme konuyor. Naptılar ekran kartını kutusundan çıkarıp cam kutuda mı sergilediler? Geçin bu işleri ya. Teşhir ürün alınmaz. Hele böyle hiç alınmaz .

Öyle birşey yok ürün mağazada ne zaman satılır ve faturası ne zaman kesilir ise garanti o zaman başlar. Sadece faturaya teşhir ürünüdür alıcı bunu bilip aldı gibisinden ibare düşebilir. Ama garanti olayı fatura tarihidir.

Mediamarkt bunu yapıyor. Sonrasında o ürünleri satıyor. Fakat garanti vb satıldığında başlıyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…