Teşhirli Excalibur RTX 3060 aldım

O fiyata o sistem için değer kanka. Hem garantisini de uzattım, yamulursa garanti bakar. Garantisi biterse parayla yaptırırım, gene değer o sistem için. BIOS güncellemesi hakkında bir bilgim yok eski bilgisayarımda da BIOS güncellemesi olayı yoktu zaten laptoplarda BIOS fark ediyor mu bilmiyorum. Sana dediğim gibi, soğutucu takılı bilgisayara, yanı ızgarası yetersizse gene alttan yardımcı olan bir cihaz var.
O zamana Acer vardı aynı donanım üstüne sıfırdı :D Ayrıca 12 bin gibi değeri olan anakartın yanınca senden bolca para istiyorlar merak etme. Ayrıca 6 ay sonra soğutucu yetiyor mu görürüz.

O zamana Acer vardı aynı donanım üstüne sıfırdı :D Ayrıca 12 bin gibi değeri olan anakartın yanınca senden bolca para istiyorlar merak etme. Ayrıca 6 ay sonra soğutucu yetiyor mu görürüz.
6 ayda bir ömür boyu bakım garantisi var, 6 ay sonra gene fan bakımı ve macun değişimi yapılır 😁

Ulen ekşi sözlük kullanıcısı gibi hep her konuda bir karamsarlık 😂 Merak etme birşey olucağı varsa olur zaten bize de tamiri düşer napalım artık bu fiyata gayet değer. Gidip de acer gibi arka sokak markalardan pc almam ben ayrıca
Acer arkak sokak mı :D Excalibur senin ülken adam gibi satılmıyor ülkende bile kötüleniyor farkında mısın :D Ayrıca karamsar falan değilim, sırf tatmin olasın diye cihazı övemem. Hadi G870 olsa bi tık överiz yapmadığım şey değil, G900 almışsın övgü bekliyorsun. G770 den bi tık üstün onun dışında "leş" tam anlamıyla leş. Serinin en kötü cihazlarından alıp bize sallıyorsun bir de :D Değer diye kendini avut, diğer markalarıda kötülemeyi unutma Casper kullanıp :D

Tilt oldum yazarken öf sinirim bozuldu.

Evet arka sokak marka.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-08-07 230023.png
    Ekran görüntüsü 2023-08-07 230023.png
    715,1 KB · Görüntüleme: 29
  • Ekran görüntüsü 2023-08-07 230037.png
    Ekran görüntüsü 2023-08-07 230037.png
    574,8 KB · Görüntüleme: 25
Acer arkak sokak mı :D Excalibur senin ülken adam gibi satılmıyor ülkende bile kötüleniyor farkında mısın :D Ayrıca karamsar falan değilim, sırf tatmin olasın diye cihazı övemem. Hadi G870 olsa bi tık överiz yapmadığım şey değil, G900 almışsın övgü bekliyorsun. G770 den bi tık üstün onun dışında "leş" tam anlamıyla leş. Serinin en kötü cihazlarından alıp bize sallıyorsun bir de :D Değer diye kendini avut, diğer markalarıda kötülemeyi unutma Casper kullanıp :D

Tilt oldum yazarken öf sinirim bozuldu.

Evet arka sokak marka.
Hiç üşenmiyor musun bunca paragraf yazmaya hem de sırf casperı kötülemek için 😀 Monsterdan bin kat daha iyidir ben memnunum bilader ileride sorun çıkarırsa da yaptırıcaz artık napmamı istiyorsun? Gecenin bu saatinde tartışıyor ya bir de ciddi ciddi. Uykusuzluk filan olabilir sende yarın konuşalım 😁

Hiç üşenmiyor musun bunca paragraf yazmaya hem de sırf casperı kötülemek için 😀 Monsterdan bin kat daha iyidir ben memnunum bilader ileride sorun çıkarırsa da yaptırıcaz artık napmamı istiyorsun? Gecenin bu saatinde tartışıyor ya bir de ciddi ciddi. Uykusuzluk filan olabilir sende yarın konuşalım 😁
Benim gece de olsa algılama sorunlarım yok, ama belli ki sende var sürekli Monster'den daha iyi diyorsun. Acer ile karşılaştırıyorum farkında mısın ne Monsteri? Ayrıca "nolur yardım edin"" den "biladere" geçtik acınası. Evet haklısın, sen aldığın ürünü övmeyi bırakıp adam gibi tartışmayı öğren öyle konuşuruz :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı