Testesteron arttırıcı hapın yararı olur mu?

Testestoron seviyemde bir sıkıntı yok body building ile uğraşıyorum yağ oranımda %30 değil :)
Sadece steroid tarzı bir etkisi varmı onu merak ediyordum sonuçta steroidtede dışarıdan testestoron alınıyor.
Onda direkt hormon varken bunda sadece testosteron üretimine katkıda bulunacak doğmaz ekstreler var. O yüzden steroidle uzaktan yakından ilgisi olmaz.

Arkadaşlar normal gıdalar dışında takviye amaçlı bir madde kullanmayın. Çünkü bunların ne olduğu ve vücuda ne zararlar veriyor araştırılmadan piyasaya sürülmüş Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan izin alınmış sağlık bakanlığına gösterilmeden piyasaya sürülmüş ileriki yıllarda hangi organınıza ne zararlar vereceği denenmeden hayvanyemi satar gibi piyasaya sürülmüş çöplerdir. Kesinlikle bu ürünleri vücudunuza almayın ve herkesi uyarın spor yapım derken vücudunuzu çürütmeyin uzak durun çok yararlı olsa eczaneler satardı zaten. Kimse kendini riske atmıyorsa siz de internet üstünden böyle şeyler alarak sağlığınızı riske atmayın lütfen.

Teşekkürler zaman ayırıp beni dinlediğiniz için.

Sağlacakla kalın.

Hayır bunların öyle bir etkisi yok yanlış pazarlıyor, vücuduna anabolik steroid ve birkaç vitamin dışında testestoron seviyeni arttıramazsın, bu ürünler sperm kaliteni arttırır kısaca, örnek olarak eğer ilişkiye girersen, girdiğin kadının hamile kalma ihtimali artar.

Hocam bu ürünler tam olarak neye yarıyor bilmediğimden soruyorum.

Birçok kaynakta, tribulus terrestis bitkisinin testosteron üretimini doğal yollarla desteklediği söyleniyor. ZMA takviyesi de magnezyum ve çinko değerlerine katkı sağladığı için birlikte kullanılıyor. Tribulus, tablet şeklinde ve doğrudan bitkinin özü şeklinde de satılabiliyor.

Bunlar ilaç veya hormon değil arkadaşlar. Birisi vitamin takviyesi, diğeri de doğada yetişen bir bitki. Halk arasında çoban çökerten olarak da bilinir. Ütopik bir etkisi olduğunu kimse söyleyemez fakat doğru şekilde kullanırsa sağlığınızı destekler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı