Testis tümörü olabilir mi?

Hocam ben bundan 5 sene önce bunu yaşadım yani sürekli doktora gidiyorum farklı şeyler söyleyip gönderiyorlardı en son gittiğim profesör varikosel olduğumu ameliyat gerektiğini söyledi ameliyatımı oldum bir problem olmadı.
Nasıl bir belirtisi vardı hocam? Fiziksel görünümde ne gibi değişiklikler oldu?
Etiketlerseniz neden olmasın hocam.
Tamam hocam akşam sonucu paylaşırım. Allah razı olsun hepinizden.
 
Nasıl bir belirtisi vardı hocam? Fiziksel görünümde ne gibi değişiklikler oldu?

Tamam hocam akşam sonucu paylaşırım. Allah razı olsun hepinizden.
Belirti olarak ağrılar sızlamalar vardı kasık bölgeme vuruyordu ağrısı ameliyat oldum kasık bölgesinden 5 santimlik bir kesi atıp yaptılar şuan eskisinden çok daha iyiyim herhangi fiziksel değişiklik olmadı
 
Kolay gelsin arkadaşlar. 1.5 hafta önce kasık ağrısından dolayı acile gittim. İdrar ve kan tahlili verdim. Bana kanında biraz iltihap var dediler buscopan ve ciflosin ilaçlarını yazıp saldılar. 1 hafta kadar kullandım o sıra ishal oldum ilaç reçetesine baktım ishal edebilir olursanız derhal bırakın yazıyordu ben de bıraktım. 1 hafta sonra ağrı geçmeyince ürolojiden randevu aldım ultrason çektirdim. Çektirirken apandisime ve kasığıma baktırdım çok şükür bir şey çıkmadı. Üroloji doktoru da bir şeyin yok sadece kas liflerin sıkışmış dedi, ilaç yazdı saldı. 4-5 gün sonra yani bugünlerde tekrar ağrımaya başladı. İnternetten araştırdım testis varikosel veya tümör olabilirmiş. Şu an çok korkuyorum başına gelen oldu mu bilen biri yardım etsin. Sıkıntıdan ağlayacağım neredeyse 😣 hemşire arkadaşlar varsa tahlil sonuçlarını paylaşıyım rica etsem bakabilir misiniz?

Belirtiler:
- Sağ testiste hafif içten ağrı.
- Sağ bacakta hassaslık ve uyuşma.
- İshal.

Hortlatıyorum ama bacakta ağrı uyuşma vesaire varsa büyük ihtimal varikoseldir bende çift taraflı varikoselim ve ara ara 2 bacağımada sıçrıyor bugün sperm testi vereceğim inşallah bir sıkıntı çıkmaz.

Ultrason çekildim herhangi bir varikosel durumu yokmuş ergenlik ağrıları vesaire dedi hasta olanlara Allah şifa versin.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı