Öncelikle araçların 25-30 dakika da bir geçtiğini söylemişsin. Sen oradaysan, bir sonraki araç ortalama 25-30 dakika sonra gelecektir. Ayrıca karanlık bir virajda aracın dörtlüleri açık bir şekilde beklediğini belirtmişsin. Virajı alamamış olabilir diye düşündüm 

Adamın kir pas kan içinde olduğunu belirtmişsin. Böyle bir durumda ise aracı durdurur, kırsal alanda bulunduğum için 156 - Jandarma İmdat'ı ararım. Durumu belirtip yeri tarif eder, 10 dakika içinde geri dönmez isem bir ekip yollanmasını isterdim. Sonra JÖH gelip beni kurtarırdı 

Jandarma İmdat'ı bilgilendirdikten sonra elime 45'lik Colt'ımı alıp, şapkamı hafif yukarı kaldırır ve kısık gözlerle "Tanrı'nın belası bu yolda başına ne gibi bir pislik açtın adamım?" der ve derdini öğrenirdim.. 

Derdini öğrenirken sergilediği tavırlara göre eğer olayın kurmaca olduğunu sezersem, adamı anında vurur sakin adımlarla arabama geri dönüp yoluma devam ederim. (Biliyorsunuz, Teksas'ta adam vurmak serbest bizde.. 

)
Eğer olayın gerçek olduğu kanaatine varırsam, ve basit bir sorun ise adamı arabama alır, Jandarma'yı tekrar arayıp iyi olduğumu ve adamın da iyi olduğunu anlatırım. Ve duruma göre bir yerler ile irtibata geçerim.
Eğer durum ciddi ise hem Jandarma'ya, hemde 112 - Hızır Acil'e haber veririm. Ekipler ulaşınca da yoluma devam ederim. 

Edit: Uyku sersemi bazı yerleri yanlış yazmışım. 

Niv Cörsiy'de yaşıyoruz biz normalde. Biliyorsunuz bu Baltimore bize çok yakın. Çok fazla serseri dolaşıyor buralarda.. Ondan kırsalda adam vurmak serbest bizde..