Tez Sorusu: Issız bir yolda arabanızla gidiyorsunuz...

Öncelikle bu nasil tez sorusu, cok özgün tez sorusu gördüm ama bu bana cok ilginc (fantastik) geldi, ve acik & seffaf olmam gerekirse tez sorusu oldugunu düsünmüyorum.

Konuya gelecek olursak yanimda degerli biri ya da birsey yoksa (Ailem ya da 10 milyon euro) elbette dururum ve durumu anlamaya calisip yardim etmek isterim.

Sevgiler... :)

Öncelikle bu nasil tez sorusu, cok özgün tez sorusu gördüm ama bu bana cok ilginc (fantastik) geldi, ve acik & seffaf olmam gerekirse tez sorusu oldugunu düsünmüyorum.

Konuya gelecek olursak yanimda degerli biri ya da birsey yoksa (Ailem ya da 10 milyon euro) elbette dururum ve durumu anlamaya calisip yardim etmek isterim.

Sevgiler... :)

Şöyle ki , betimlenmiş olayı konuyu açmadan önce yaşadım, insanların tepkisini bizzat görmüş oldum, aldığım tepki %75 oranında olumsuzdu ve bu beni etkiledi. Garipsediğim durumu biraz psikolojik olarak araştırdım, araştırırken insan psikoloji hakkında bilmediğim birçok bilgiyi öğrendim ve "Gizemli Durumlarda İnsan Psikolojisi" adında bir tez hazırlamaya karar verdim , ondan dolayı da sosyalde konuyu açıp alacağım cevaplarla biraz destek vermek istemiştim tezime.
Sevgiler ...

Şahsen anlattığınız tarz olaylara çok meraklıyımdır, hemen arabayı yanına çekerdim ve ne olduğunu soruşturmaya çalışırdım. Yalnız şöyle bir sorun var en son arabayı 30 dk önce gördüysem o araç, dörtlülerini yakmış olan aracı görmüş olması olasılığı var ve onun durmayıp geçtiğini varsayarak biraz işkillenirdim herhalde :D

Torpido gözündeki tabancamı çıkarıp koltuğa koyarım 155 numarasını aramaya hazır yapıp ekranı kilitleyip önce camı aralar durumu öğrenirdim yani kesinlikle dururdum. Ardından eğer beni bir yere götürmek istiyorsa arabaya alır neresi olduğunu sorardım. Kaza yapmış bir araba varsa ilerde görünen silahı belime takar bir dostuma olanları kısaca anlatarak konum atıp arabadan inerdim. Ve tabiki sinyali yakıp inerdim arabanın kilitlemeyi unutmadan arabayı. Zeki ve soğukkanlı kalabilidiğiniz kadar kalın derim. Hayat kurtarma şansı geri tepilmemeli.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı