TF-X için motor teslimatı

Boş demek yerine anti-tez üretin, ona gore konuşalım. Verecek cevap olmayınca, üslubu düşürmeye gerek yok.

Önceki konulardan birinde detaylı bir cevap vermiştim:
MMU ve Altay'ı nasıl ezbere aynı kefeye koyuyorsunuz, anlamıyorum.

Yahu TUSAŞ'ın, sadece MMU'da çalışsın diye üniversiteli gençlere yaptığı yatırım ve vizyon; Altay projesinin başından beri yapılan yatırım ve vizyondan daha geniş, daha büyük ve daha istikrarlı. Daha bunu göremiyorsunuz burada savunma sanayi uzmancılığı oynamaya kalkıyorsunuz. TUSAŞ'ı bir Otokar ya da hele hele hiç BMC ile falan karıştırmayın.

Buna gelen cevap cümlesi ise şöyle başlıyordu:
Bomboş yorumlar, bilgi yok teknik konuya hakim değilsin. Hayatında önünde helikopter inmemiştir gelmiş burada akıl veriyorsun.

Oturup böyle birine cevap yetiştirmem bile kendi açımdan zaman kaybı. Ancak bana gerek kalmadan TUSAŞ daha dün TEI-TF6000 Turbofan Motoru'nu tanıtarak, bir bakıma cevap verdi bile. MIUS'da da kullanılabielcek düzeyde olan bu motor, TUSAŞ ve TEI'nin kabiliyetlerini gösteriyor ve en önemlisi, MMU'nun neden Altay gibi olmayacağını ortaya koyuyor diye düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

TUSAŞ ve TEI'i proje bazlı değil yatırım bazlı ilerliyor. En büyük farkı yatırım yaparak ilerlemesi ki uzun ömürlülüğün anahtarı da budur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı