TFF ve beIN sports, bugün özel yazılımını ilk kez test edecek

Normalde hiçbir şeyi korsan kullanmak istemiyorum ama yayın servisleri parasını hak etmiyor. İstedikleri kadar yeni sistem getirsinler fayda etmez.

Bahsettiğim reklam. 👽

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bahsettiğim reklam. 👽

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben korsan vesaire izlemiyorum, hatta hiç izlemiyorum maçları ama yani niye sporu ve sporcuları koruyalım? Sloganları bile saçma. Adamlar milyonlar kazanıyor, biz sürünüyoruz. Bir de onları koruyacakmışız.

Reklamın sonunda yazıyor bu arada dediğim. Bir bakayım dedim maskeli nasıl diye.

Abidik gubidik fiyatlandırma ve paketler yapmasalar, bir de yaptıkları yayın gerçekten parasını hak etse alırdım ama şu an asla almam. S Sport vardı bende, mis gibi de görüntü kalitesi vardı. Sonra fiyatına 3 kat zam yaptılar, yaparken de kaliteyi yerin dibine çektiler, hem birkaç yüz lira istiyorlar hem de 100 Mbps internet 50 inç televizyonda 720p30 yayın izletiyorlar. Sonra da para vermemizi bekliyorlar.

Abidik gubidik fiyatlandırma ve paketler yapmasalar, bir de yaptıkları yayın gerçekten parasını hak etse alırdım ama şu an asla almam. S Sport vardı bende, mis gibi de görüntü kalitesi vardı. Sonra fiyatına 3 kat zam yaptılar, yaparken de kaliteyi yerin dibine çektiler, hem birkaç yüz lira istiyorlar hem de 100 Mbps internet 50 inç televizyonda 720P30 yayın izletiyorlar. Sonra da para vermemizi bekliyorlar.

Doğru katılıyorum.

Kaçak yayıncılar ve meşhur S'li yayıncı çoktan çözmüştür adamlar öyle bir tesisat kuruyor ki sen şifre koyar gaza gelirsin adam gider para toplar sonra stadyumdan çeker yayınlar.

Korsan futbol ve bilimum spor yayıncılarına meydan okumak yerine neden ucuza düzgün kaliteli servis sunmuyorsunuz onu düşünün bence.

Malum yayıncılar hiç zorlanmadan maçı yayınladı, millet her zamanki gibi izledi. Ya iddia doğru değil ya da yazılım hiçbir işe yaramadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı