Filtre kısmı bunun için var. Eklentiyi yapması kolay olsun diye.Hocam şu kısımda bulunan özellikler için geri alma özelliği de ekler misiniz? Yani ben birisinin sadece imzasını engelledim diyelim buradan, "İmza engelle" tuşuna bastıktan sonra bu sefer "İmzayı göster" gibi bir isimle tuşun işlevi değişmeli.
Hocam bu yeterli. Zaten geniş çapta bir şey düşünmüyordum. Bunu kabul edebilirim.Hadi 3 isim olanı 2 yapmak, 2 olanı 1 yapmak, 1 olanı kaldırmak kolay.
Tam olarak bunu istiyordum. Bir de fazla olacak ama şu mümkün mü: Misal ben Ahmet diye birisini engellemişim, konuya son yazan kişi de Ahmet, ondan evvel de Mehmet yazmış. O resimde son yazan kişi normalde Ahmet olması gerekiyor, ama eklentiyle onu siliyoruz. Orası boş kalmaması için Mehmet gözükebiliyor mu? Biraz fazla oluyor olabilirim, isterseniz yapmazsınız tabi.Bence 2 numara daha estetik duruyor.
Hocam konuyu takipte olmadığım için görmedim, kusura bakmayın. Etiket atınca gördüm.Ayarlarda "alt widget ekle" seçiliyken bu şekilde geliyor. Bastığınızda başa atıyor. Bu yeterli değil mi?
Eki Görüntüle 1983822
@Crownguard mesajı görmediniz mi?
Yapılır da çok kullanışlı olacağını sanmıyorum. O yapıldığında sekmelerden yeni mesajlar gizlenir. Kalan sekmenin adı ne olacak?Hocam konuyu takipte olmadığım için görmedim, kusura bakmayın. Etiket atınca gördüm.
Evet yeterli oluyor. Sadece kolaylık olsun diye demiştim fakat istemiyorsanız da olur tabi ki.
Açılıp kapatılabilir olarak gelirse nasıl olur? Benim gibi isteyen açar, beğenmeyen kapatır.Yapılır da çok kullanışlı olacağını sanmıyorum. O yapıldığında sekmelerden yeni mesajlar gizlenir. Kalan sekmenin adı ne olacak?
Yani şöyle olur. Adının sadece yeni konular olması pek güzel değil bence.