The Blocker - Tanıtım ve Öneri Konusu

Açılıp kapatılabilir olarak gelirse nasıl olur? Benim gibi isteyen açar, beğenmeyen kapatır.
Ayar olarak gelsin diyorsanız öyle eklenir, onda sorun yok. Ben şöyle bir deneme yollamış olayım. Bakın siz.
Ayarlar kısmında kapalı olarak geliyor. Şimdi fark ettiğim bir eksiklik yüzünden alt widget açık olmadan çalışmaz.

Arşivden çıkarıp tarayıcının eklentiler sayfasında geliştirici modunu açıp "paketlenmemiş yükle" (Türkçede tam ne yazıyor bilmiyorum) deyin. Normalini kapatın. Adı deneme zaten.
Link.

Son düzenleme:
Hocam alt kısım biraz gecikmeli geliyor. Bir de seçeneklerden o seçenek varsayılan olarak kapalıydı, fakat eklentiyi ilk kurduğumda, yani o özelliği henüz açmadığımda bile Yeni mesajlar bölümü yoktu. Hem Yeni konuların altında yoktu, hem de o barda yoktu.
1697985690619.gif

Benim için yeterli ama.

Çünkü script sitenin yüklenmesini bekliyor. Olmayan sekmeleri okuyup özelliklerini değiştiremiyorum maalesef. Anasayfaya geldiğinizde sayfanın en üstünde olduğunuzu düşünürsek çok sorun olmamalı diye düşünüyorum. Gerçi nispeten ufak ekran ve 20 konu şeklinde kullanıyorum. Başkası için en üstte de görünür olabilir.
Tek tek her şeyi inceleyip hızlandırılabilir muhtemelen. Bir ara deneyeceğim.

Ayarların ikisi de açık değilken düzgün olmamasının sebebi kodda bir kısmı unutmuş olmam. Halledilir orası.

@Crownguard Bu şekilde iyi mi? Başka bir şey daha mı güzel olur?

1698100419971.png

Son düzenleme:
@Crownguard Bu şekilde iyi mi? Başka bir şey daha mı güzel olur?

1698100419971.png
Bu şekilde güzel. Mantıklı olmuş. Barın alt kısımda olup olmaması da kapatıp açılabilir bir şey olabilir mi o zaman? Çünkü yanlış hatırlamıyorsam bu eklentiyle başta bunları birleştirmeye çalışıyordunuz zaten. Sonradan bu bar geldi de ellemediniz falan.

Bir de arayüzde güncelleme olacak ya, bu eklentiyle şu an uğraşmanız hâlâ mantıklı mı? Bilmediğimden soruyorum.

Altta da olması için ayrı ayar, yeni konular ve mesajların birleşmesi için ayrı ayar var. İsteyen istediğini açabilir.
Başta da birleştirilebilirdi. Birleşince çok uzun olduğu için diğer sekmeye geçmek isteyen biri ta yukarı çıkmalıydı. O yüzden alttakini ekleyince yeni mesajlara geçmek kolaylaştığı için eklemedim.

Yeni bir şey geldiğinde Xenforo olacağını düşünürsek çok bir şey fark etmemeli bence.
Bu haliyle tema değiştirdiğinizde bir fark olmaması lazım. Yani temaya uygun şekilde görünüyor olmalı.

RB'nin attığı ana sayfa için gibi geldi bana.

@Vavien. doğru, şimdi farkettim.

Başta da birleştirilebilirdi. Birleşince çok uzun olduğu için diğer sekmeye geçmek isteyen biri ta yukarı çıkmalıydı. O yüzden alttakini ekleyince yeni mesajlara geçmek kolaylaştığı için eklemedim.
Yok farkındayım bunun, sadece o özelliği bundan ötürü getirmiştiniz dedim zaten.

Elinize emeğinize sağlık hocam. Teşekkürler.

Hocam alt widget'ı kapatınca yeni mesajlar da gidiyor.
1698141009129.png

1698141038526.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı