The Blocker - Tanıtım ve Öneri Konusu

Bu şekilde yani. Renkleri öylesine verdim. Gerçi koyu temada forumun arama kısmındaki renge yakın olmuş (#444444 ve #414141). Aklıma gelen arama kısmı gibi düzenlenebilir yer olması. Başka yere tıklandığında (odağını kaybettiğinde) orada yazan değiştiyse kaydetmesi.
MutationObserver ile yapılır diye düşünüyorum. Müsait olunca denerim.

1698319019942.png

1698319029115.png

@Vavien. evet renk güzel olmuş. Bir kaydet butonu olsa daha tatmin edici olabilir. 😅 Sonunda bir tane save tuşu olsa daha çok kaydetmiş gibi hissederim.

İcon olsun mu? Alttaki izle butonula aynı yaptım. Yerini oraya koysam metni uzun olurdu. Zaten geniş bir yer diye düşündüm.
Şimdilik tüm notları topluca seçenekler sayfasında görme yok. Eklesem mi bilemedim.

Eki Görüntüle 1996050Eki Görüntüle 1996051
Evet iconla daha güzel. Kutuya birleşik düz kare olmasın diyecektim de daha güzel olacak şekilde halletmişsiniz zaten. Elinize sağlık.

Tüm notlar nerede gözükecek o zaman?

Ayrıca bundan bağımsız, tüm özellikleri düzenleme talep edip ana mesajda anlatsanız nasıl olur? Çünkü hiç girmeyen birisi konuyu tamamen okumadıkça sonradan eklediklerinizi göremeyecek. Tabi bu sizin bileceğiniz iş.

Son düzenleme:
Tüm notlar nerede gözükecek o zaman?
Discord'da tüm notları görebiliyor musunuz? Notlar daha çok kişinin kim olduğunu anlamak için yazdığınız şeyler değil mi? Herhalde üç gün sirna bundan alacağım var yazıp her gün bir azaltmazsiniz.

Ayrıca bundan bağımsız, tüm özellikleri düzenleme talep edip ana mesajda anlatsanız nasıl olur?
Üşeniyorum. Zaten kullanan çok az kişi var. Muhtemelen imzamda görenler Adindan dolayı forum ile alakalı olduğunu anlamıyor bile. Ben ülkemizde fair use yok diye sordum, (pek üstlere ulaşmadan diye düşünüyorum) reddedildi. Başkaları elini kolunu sallayıp forumun adını kullanıyor.

Kullananlar için yeni eklediğim şeyleri açık yapıyorum. Farklılığı kendileri görürler. İsterlerse kapatırlar.

Deminki mesajınızdan ötürü aklıma düştü benim de. Not kısmı girilen profil sayfasında da görünecek mi? Şu boşluğa olabilir diye düşündüm fakat belki daha iyi bir şey yaparsınız.
1698876845337.png

Ekranın solundaki boş kısmı da kullanabilirsiniz. Oraya ekleme şansınız var mı?
1698876905330.png

Öyle yapmadım. Sadece isim veya avatar üstüne gelinec açılan zımbırtıya (tooltip) ekledim.
Gerek var mı? Zaten forumun yarısının profili gizli. Birinin profiline giriyorsanız muhtemelen tooltip kullanmış oluyorsunuz. Ana sayfada tooltip. Konularda, bildirim panelinde, üyeler sayfasında, profil mesajları sayfasında... Olmayan yer bulamadım.

Sandığım kadar kötü durmadı ama hala gereksiz olduğunu düşünüyorum. Şekil olarak tooltip ile aynı olsa da aslında farklı. Ve spesifik URL olması kabaca düşününce en rahat şekilde ayrı bir dosya oluşturup içeriğinin yakın olması ile yapılabileceğini düşündürüyor bana.
1698877741171.png

1698879027524.png

İkincisi güzel olmuş fakat burada karar size kalıyor. Ama bu "İzle", "Göz ardı et" gibi butonların profilin üstüne gelince gözüküp profilde gözükmemesi gibi olmaz mı? Yine de evet, şart değil.

Rapor butonu da yok. Profili gizli olanlarda izle butonu yok.
Kullanımı değiştirmeyecek birkaç şeye bakacağım. Sonrasında güzel CSS ayarlayabilirsem eklemeye çalışırım.
Uzaktan güzel dursa da aslında değil. Pencereyi küçültünce böyle oluyor.
1698881407138.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı