The Blocker - Tanıtım ve Öneri Konusu

Hocam şu kısımda bulunan özellikler için geri alma özelliği de ekler misiniz? Yani ben birisinin sadece imzasını engelledim diyelim buradan, "İmza engelle" tuşuna bastıktan sonra bu sefer "İmzayı göster" gibi bir isimle tuşun işlevi değişmeli.
Filtre kısmı bunun için var. Eklentiyi yapması kolay olsun diye.
Yine de düşüneceğim. Şu an o kadar da zor bir şey değil gibi. Ama her türlü F5 atmak gerekebilir. Müsait olursam bugün bakarım, uzaktan bakınca çok zor gibi durmuyor.
Gerçi siz daha önce engellenmişler için de sayfa açıldığında göster olmasını istersiniz. O uğraştırır gibi duruyor.

@Crownguard Kusura bakmayın, vakit bulamadım. Github'da güncel hali mevcut. Chrome Web Store'da birazdan onaya göndereceğim, ne zaman kabul edilir, bilmiyorum. Güncelleme yayınlanınca tarayıcı ne zaman güncelliyor, onu da bilmiyorum.

Son düzenleme:
@Vavien. ne kusuru hocam, zaten istek üzerine yapıyorsunuz. Benim üstüne teşekkür etmek lazım ki teşekkür ederim.

Hocam bir kişiyi engellesek bile o, bir mesajı beğenirse görebiliyoruz. Bunun da gözükmemesini sağlayabilir misiniz acaba?

Ve örnek için gösteriyorum, bir kişiyi engelleyince, bir kategoride son mesaj yazan kişi oysa konu da gözükmüyor direkt. Bunun düzeltmenin yolu yoktur ama değil mi?
1691366740651.png

Son düzenleme:
Arkadaş biraz kobay faresi oldu, kusura bakmasın.

Şuradan mı bahsediyorsunuz?

1691422917830.png

ID olarak tutulmuyor. Gizli bir yerde linke tıklayıp yüklenen yerde ID'den isim bulmak gerekir. Üstüne metin değişikliği gerekir. Hadi 3 isim olanı 2 yapmak, 2 olanı 1 yapmak, 1 olanı kaldırmak kolay. Soldaki ifadelerin sırası değişebilir, bir tanesinden sadece bir tane varsa ve o kişi o ifadeyi bırakmışsa onu da kaldırmak gerekir. Kod kısmı biraz uğraştırır, arada kaçan senaryolar olabilir ama yapılır gibi duruyor.

Tek sorun ID'den isim bulmak gibi, tabii ifade sayıları vb. kısmı da almak. Ama değil. Daha doğrusu isim olanların ifade listesi açıldığında başta olduğunu farz etmek gerekiyor. Gözlemlerime göre öyle ama garanti olup olmadığını bilmiyorum.
Bir de çok fazla JavaScript gibi geliyor.

Şimdi siz bunun;

1691422643959.png

böyle değil;

1691422662480.png

böyle (1 numara);

1691422720539.png

veya böyle (2 numara) olmasını mı istiyorsunuz?

1691422754355.png

Öyle ise yapılır. Sadece 1 numara veya 2 numara demeniz yeterli. Bence 2 numara daha estetik duruyor.

Bu arada gördüğüm kadarıyla forumdaki gözardı özelliğinde de ifadeler kısmında çıkıyor.

@Crownguard

Son düzenleme:
Hadi 3 isim olanı 2 yapmak, 2 olanı 1 yapmak, 1 olanı kaldırmak kolay.
Hocam bu yeterli. Zaten geniş çapta bir şey düşünmüyordum. Bunu kabul edebilirim.

Bence 2 numara daha estetik duruyor.
Tam olarak bunu istiyordum. Bir de fazla olacak ama şu mümkün mü: Misal ben Ahmet diye birisini engellemişim, konuya son yazan kişi de Ahmet, ondan evvel de Mehmet yazmış. O resimde son yazan kişi normalde Ahmet olması gerekiyor, ama eklentiyle onu siliyoruz. Orası boş kalmaması için Mehmet gözükebiliyor mu? Biraz fazla oluyor olabilirim, isterseniz yapmazsınız tabi.

Teşekkür ederim.

İkincisini Github'a attım.

Arkada açma olayı oluyorsa kategori adı için dediğiniz şeyi yapmada kabaca düşününce bir problem görmüyorum. Daha fazla JavaScript dışında.

Arkada açılıyorsa sadece o kısımdan isim kaldırması da kolay olmalı.

Bu aralar işim var. Adam gibi araştırmam kısa sürede olmaz.

Tek ifadeliler için deneme yaptım. Site (sitenin JavaScripti) çok yavaş kalıyor. Ben basit sorgu yaparken o tonla element oluşturup silip duruyor. Oturup onu beklersem her sayfa açışınızda çok bariz bir bekleme (Tahmini mesaj başına 300-500 ms) ve ekranda yanıp sönen ifade pencereleri görürsünüz.

CSS enjekte edip ifade penceresi görünmesin diye düşündüm ama yine de yüklenmesi gerektiği için bir şey ifade etmedi.
Offscreen ile beceremedim.
Tabs ile create deyince yeni sekme açıyor, o da olmaz.

Fikri olan varsa buyursun.

Son düzenleme:
Hocam bu üst taraftaki bar hakkında bir şey demek istiyorum. Sadece Yeni mesajlar seçeneğini kaldırıp yeni konuların altına eskisi gibi yeni mesajları ekleseniz, diğer seçenekler de kalsa nasıl olur?
1697803262335.png

Ayarlarda "alt widget ekle" seçiliyken bu şekilde geliyor. Bastığınızda başa atıyor. Bu yeterli değil mi?

Eki Görüntüle 1983822

@Crownguard mesajı görmediniz mi?
Hocam konuyu takipte olmadığım için görmedim, kusura bakmayın. Etiket atınca gördüm.

Evet yeterli oluyor. Sadece kolaylık olsun diye demiştim fakat istemiyorsanız da olur tabi ki.

Hocam konuyu takipte olmadığım için görmedim, kusura bakmayın. Etiket atınca gördüm.

Evet yeterli oluyor. Sadece kolaylık olsun diye demiştim fakat istemiyorsanız da olur tabi ki.
Yapılır da çok kullanışlı olacağını sanmıyorum. O yapıldığında sekmelerden yeni mesajlar gizlenir. Kalan sekmenin adı ne olacak?

Yani şöyle olur. Adının sadece yeni konular olması pek güzel değil bence.

1697973125250.png
1697973187353.png
1697973198644.png

Son düzenleme:
Yapılır da çok kullanışlı olacağını sanmıyorum. O yapıldığında sekmelerden yeni mesajlar gizlenir. Kalan sekmenin adı ne olacak?

Yani şöyle olur. Adının sadece yeni konular olması pek güzel değil bence.

Açılıp kapatılabilir olarak gelirse nasıl olur? Benim gibi isteyen açar, beğenmeyen kapatır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı