The callisto protocol hakkında düşünceleriniz neler?

Evet oyunu şimdi bitirdim. Açıkçası bence güzel olmuş ama eğer tekrar tekrar dönüp oynamayacaksanız böyle 150 200 saat yapmayacaksanız bu fiyata almayın derim. Bu fiyata re4 ü pre order vermeniz daha mantıklı olur para harcayacam derseniz. Oyun genel olarak güzel çoğunlukla yağ gibi akmamasına rağmen oynattı kendini aylarca beklediğime değdi diyebiliriz sanırım. Combat tatmin edici olduğundan tekrara sarsa bile oynatıyor bana kalırsa kendini. Silahlar da tatmin edici özellikle hand cannon ve diğer bir silah var sonra alacağınız o baya keyifli. Hikayesine bakarsak bence klişe bir hikayesi var. Dead space in hikayesini biraz yoğurup koymuşlar diyebilirim. Finali beni çok kararsız bıraktı biraz zayıf geldi ama fena da gelmedi bilemedim vallaha. İşin özeti bu oyun oynanır biraz daha düzeltilince ve hikaye dlc si ekstra oynanış modları geldiği zaman çok daha keyifli olucaktır 7.5/10.
Hocam oyuna daha başlamadım ama final boss ile ilgili spoiler yedim. Yani kim olduğu, dönüşüm geçirişiyle ilgili vs. Bu sizce büyük bir spoiler sayılır mı oyunun akışı içerisinde, moralim bozuldu daha ellemediğim oyundan spoiler yiyince.

@Grim Reaper ne olur ne olmaz diye aldım. CSGO'ya operasyon gelme olasılığı var, nakit lazım.
Hocam oyuna daha başlamadım ama final boss ile ilgili spoiler yedim. Yani kim olduğu, dönüşüm geçirişiyle ilgili vs. Bu sizce büyük bir spoiler sayılır mı oyunun akışı içerisinde, moralim bozuldu daha ellemediğim oyundan spoiler yiyince.
Ne spoiler i var hocam yazida?

Ne spoiler i var hocam yazida?
Yok hocam sizin yazıda spoiler yok zaten, ben başka bir şekilde spoiler yedim internette.
Hocam hani Captain Ferris'miş ya son boss, onu kastediyorum. Bu eleman sonra böyle garip gurup bir yaratığa dönüşüp final boss oluyor sanırım. Çok önemli bir olay mı bu, onu sormak istedim esasen.

@partylikeits1941 bence çok önemli bir spoiler değil. Oynarken keyif almaya bakın umarım keyif alabilirsiniz. Eğer benim gibi bazı yerlerde fps 10 lara düşerse çıldırabilirsiniz ona dikkat edin.
Sağ olun hocam. Patch gelmiş sanırım daha iyi olmuş diyorlar ama gece gibi deneyebilirim sanırım. Bir de son bir şey sorayım,

Bu Captain Ferris final boss olana kadar (dönüşene kadar) çok iletişimimiz oluyor mu kendisiyle? Yani böyle dönüşüm geçirmesi ''wow, hiç beklemezdim'' dedirtecek tarzda bir şey mi sizce?

Sağ olun hocam. Patch gelmiş sanırım daha iyi olmuş diyorlar ama gece gibi deneyebilirim sanırım. Bir de son bir şey sorayım,

bu captain ferris final boss olana kadar (dönüşene kadar) çok iletişimimiz oluyor mu kendisiyle? Yani böyle dönüşüm geçirmesi "WoW, hiç beklemezdim" dedirtecek tarzda bir şey mi sizce?

final boss öncesi 2 kere görüyoruz. Birinde bizi olduğumuz binadan dışarı atıyor. Diğerinde ise dövüşüyoruz ama dövüş bitmeden dani ile kaçıyoruz.
Başka var mı hatırlamıyorum oyunu o kadar sorunla bitirdim ki hikayeye düzgün odaklanamadım.

Yok hocam sizin yazıda spoiler yok zaten, ben başka bir şekilde spoiler yedim internette.
Hocam hani Captain Ferris'miş ya son boss, onu kastediyorum. Bu eleman sonra böyle garip gurup bir yaratığa dönüşüp final boss oluyor sanırım. Çok önemli bir olay mı bu, onu sormak istedim esasen.
Şimdi fark ettim o yazının amacını benim mesajımı spoiler olarak taglemek sandım ondan öyle oldu forumda yeniyim ya keşfediyorum diyelim. Ama bence dediğiniz spoiler çok beklenmedik olmasa da yine şaşırttı beni açıkçası ve hoşuma da gitmedi diyemem. Sadece keşke biraz daha fazla boss fight olsaymış dedirtti bana optimize konusuna girmiyorum bile zaten.

final boss öncesi 2 kere görüyoruz. Birinde bizi olduğumuz binadan dışarı atıyor. Diğerinde ise dövüşüyoruz ama dövüş bitmeden dani ile kaçıyoruz.
Başka var mı hatırlamıyorum oyunu o kadar sorunla bitirdim ki hikayeye düzgün odaklanamadım.
Tamamen düzeldikten sonra maximum security'de bir kez daha bitirmenizi öneririm özellikle deluxe aldıysanız. Ben işlemciyi taktırınca birdaha kesinlikle oynayacağım tekrar tekrar. Re 8 de 350 saat yapmış birisi olarak.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı