The Crew 2 alınır mı?

• Konuyu başlatan UBerk
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 38
  • Görüntüleme 6.615
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
The Crew 2 56TL şu an. Sepette UBIFORWARD kodunu kullanırsanız %20 indirimle alabilirsiniz. Almalısınız bence. Gayet güzel bir oyun. Yaklaşık 45TL gibi bir fiyata alabiliyorsunuz, kaçırmayın derim.

The Crew 2 56TL şu an. Sepette UBIFORWARD kodunu kullanırsanız %20 indirimle alabilirsiniz. Almalısınız bence. Gayet güzel bir oyun. Yaklaşık 45TL gibi bir fiyata alabiliyorsunuz, kaçırmayın derim.
Peki gold edition mu alayım yoksa standart sürümü yeterli midir?

Sanki Epic, her an verecekmiş gibi bir his var içimde.
Sanmıyorum. Ubisoft bu oyuna hala yatırım yapıyor, Ubisoft Forward etkinliğinde bunu gösterdiler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu an indirimde ve 67TL. Almayı düşünüyorum ancak bir türlü emin olamadım. Çok kararsızım. Direksiyon setimi desteklemiyor. Klavyeyle oynayacağım yani. Oyundan beklentim ise açık dünyada yarış yapmadan serbest sürüş ile turlamak. Her sıkıldığımda oynayabileceğim bir oyun olması. Şu an saydıklarımın hepsini sağlayan oyunlarım var ama yeterli gelmiyor. Mesela bus Simulator 18, Rainbow Six Siege, Euro Truck Simulator 2. şimdi de The Crew 2'yi almayı düşünüyorum. Klavyeyle yeterince eğlenebilir miyim? Oyun 100 saatin üzerinde sıkmadan oynatabilir mi? Oynayanların görüşlerini de bekliyorum.

İmkanın varsa Forza Horizon 3-4 al derim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı