The Crew 2 alınır mı?

• Konuyu başlatan UBerk
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 38
  • Görüntüleme 6.643
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Crew 2 cidden çok güzel. Araç çeşitliliği ve o açık dünya...
Ben mesela şuan nfs serilerinde ve project cars'ta hiç emin değilim. Yani emin olmayacaksan bunlarda emin olma ama Crew'in her türlü gideri var. Bunları bu kadar düşündüm ve almadım ama Crew2 yi düşünmeden almıştım gold versiyonla.

The Crew'i baya sevmiştim. Keşke 2. oyunu ilk oyunun fiziklerini geliştirip koysalardı ama biraz farklı gitmişler. Ama şu oyun darlığında The Crew 2 çoğu oyundan daha iyi. Forza H. 4 ve 3 de oynadım ama Crew2 bana daha güzel geldi.
Crew 2 de ki araba sürüş hissiyatı ilk oyundaki kadar güzel değil. İlk oyuna giriyorum, ardından ikinci oyuna giriyorum bariz bir şekilde ilk oyunun sürüş mekanikleri daha güzel. İkinci oyunda arabayı sağa döndürüyorsunuz mıknatısla çekiliyormuş gibi dönüyor, bi yerden uçuyorsunuz sanki mıktanıs varmış gibi hemen yere çakılıyorsunuz becerememişler. Ama grafikleri, sesleri diğer oyunlardan iyi.

Ben de The Crew'i 200 saat oynayıp Crew 2 oynadığımda istediklerimi tam alamamıştım. Forza 4 oynadım 3 ay 6₺ kampanyasıyla çok güzel bir oyun gayet başarılı. Sadece hızlanması vb çok hızlı Crew'e göre. İkisi de denenmeli ama bence forza 4 daha hoş.

İlk oyunun teması olsun sistemi olsun grafikleri olsun çok daha fazla seviyorum ama fiziği o kadar rezaletti ki... O warriors concerto çalan teaserındaki gibi çıksa kasıp kavururdu ortalığı. 2. oyun daha oynanabilir bir oyun ama sadece o kadar. İlk oyun hala benim için daha iyi ve benim için hep ayrı bir yerde duracak.
@Fırat Karaeski Zaten böyle bir oyundan fizik beklenmez ki. Bu oyun Arcade bir oyun. Simülasyon değil.
Oyunu oynadım. Ve şuan 'iade et'e bastım :)
Heat'e şans versem mi vermesem mi bilmiyorum ama şu rezalet sürüş dinamikli nfs2015i seven nasıl sevmiş hiçbir fikrim yok. Bir daha düşündüm de Heat'e 200 tl verme imkanım yok bu arada ya :D

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı