Rehber: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...www.technopat.net
O çözüm değil, o konudaki rehber ile hata raporu çıkarıp paylaşman gerekiyor.Teşekkürler.
O çözüm değil, o konudaki rehber ile hata raporu çıkarıp paylaşman gerekiyor.
Hocam, Process Monıtor'luk bir durum göremedim ben, bağlantı hatası gibi gözüküyor.Rehber: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...www.technopat.net
Düşünemedim, kusura bakmayın hocam.Hocam, Process Monıtor'luk bir durum göremedim ben, bağlantı hatası gibi gözüküyor.
1- Bağlantınızı kontrol edin, Wİ-Fİ ile bağlanıyorsanız kablolu bağlantıya geçin.
2- Modeminizi resetleyin.
3- DNS ayarlarınızı sıfırlayın.
4- Oyun dosyalarını doğrulayın.
5- Sorununuz çözülmezse destek ile iletişime geçin.
The Crew 2 - Ubisoft Support
olmadıbeyler çözümü buldum. Birincisi wifi ile bağlantı sayılmıyor . Benim de internet kablom olmadığı için telefon internetini kullandım . adım adım anlatıyorum.
1-telefonunuzu usb kablosu ile pcye bağlayın
2-telefondan ayarlar-bağlantı paylaşım-usb tethering i açın
3-telefon interneti ethernet kablosu görevi görecek.
4-pcde başlata gelişmiş güvenlik özellikli windows defender güvenlik duvarı yazın ve girin
5-gelen kurallar sekmesinden the crew 2 yi bulun ve üzerine çift tıklayın
6-protokol ve bağlantı noktaları sekmesine tıklayın
7-yerel bağlantı noktası ve uzak bağlantı noktasında belirli bağlantı noktaları sekmesini seçin ve ikisine de '3000,3001,3002,3003' yazın ve uygulayın.
8-açın oyunu arabanızı sürün.
not: steamde alman biri tarafından öğrendim. bende işe yaradı umarım sizde de yarar.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.