Crew 2'de ne yaparsam yapayim mavi ekrandan kurtulamadım. Diğer oyunlarda bu sorun yok dosyalarını 10 kez kontrol ettim fakat sorun gözükmemekte. Ara sıra mavi ekran yerine oyundan atıyor. Veya bilgisayar yeniden başlıyor.
Sistem özelliklerim.
FX 6100 4.0 GHz.
8 GB RAM Kingston 1333 MHz.
RX 560 4 GB Pulse.
1 TB HDD.
Bilemedim çünkü bellek testi yaptım sorun çıkmadı bilmem ne exeyi Google'de arattığımda bellek kaynaklı olduğu söyleniyor herkes öyle yazmış XMP kapatınca düzeliyormuş benim PC'im eski XMP yok ne yapabilirimki? Size de atayim mi dump dosyasını?
Bunları zaten yapmıştım tekrarmı yapmam gerekiyor? PES'de de aynı hatayı almıştım diskim 2 bölüme ayırmıştım bütün oyunlar o diskte ondan da olabilir mi disk hatasından?
Siz uygulamışsınız, ben ne uyguladığınızı eski dumplardan göremiyorum. Ben bu dump dosyasından çıkanları yazdım o kadar. Buna rağmen devam ederse yeni dump dosyanızı paylaşırsınız. Çözülürse de belirtirsiniz.
Siz uygulamışsınız, ben ne uyguladığınızı eski dumplardan göremiyorum. Ben bu dump dosyasından çıkanları yazdım o kadar. Buna rağmen devam ederse yeni dump dosyanızı paylaşırsınız. Çözülürse de belirtirsiniz.