The Crew 2'de hangi paket alınmalı?

Mustafa Yucel

Decapat
Şu an playstore sitesinde fiyatlar şu şekilde;
- The Crew 2 --- 39 TL.
- The Crew 2 Special Edition --- 49 TL.
- The Crew 2 season Pass --- 18 TL.
Gold paketi pahalı almayı düşünmüyorum.

Şimdi sizce The Crew 2 ve season Pass mi alayim? Yoksa The Crew 2 Special Edition mu alayım?
Yoksa sadece The Crew 2 yeterli mi?
Oynayanlar varsa yardımcı olabilir mi? Çok bilgim yok.
Teşekkürler.

Son düzenleme:
Bence Season Pass ile alınabilir. İçinde ilgi çekici arabalar var, internetten tam listesini bulabilirsiniz.

Hocam Crew 2 Play Store'de var mı yoksa Steam'i mi kastettiniz?

Ben Deluxe Edition almıştım. F150 Raptor, Fiat 500 Abarth ve bir araba daha yanında geliyor. Ayrıca para da veriyor. Profiliniz 1-0 önden başlıyor diyebiliriz.

Hocam playstore.com sitesini kastediyorum.
Kusura bakmayın hocam, siteden haberim yoktu. Öğrenmiş oldum. Steam'den bahsettiğimden benim söylediklerim farklı olmuş oluyor.

Sitedeki bilgilere göre şu araçlar ek :
  • DODGE CHALLENGER SRT DEMON Interception Unit
  • Porsche 911 Speedster
Bana soracak olursanız, Season Pass alın. Pek çok arabaya erişiminiz açılıyor.

Kusura bakmayın hocam, siteden haberim yoktu. Öğrenmiş oldum. Steam'den bahsettiğimden benim söylediklerim farklı olmuş oluyor.

Sitedeki bilgilere göre şu araçlar ek :
  • DODGE CHALLENGER SRT DEMON Interception Unit
  • Porsche 911 Speedster
Bana soracak olursanız, Season Pass alın. Pek çok arabaya erişiminiz açılıyor.
Aynen öyle yapayım en iyisi. Peki season pass almasam oradaki arabaları alabilir miyim oynayarak? Bir de offline için önerir misiniz oyunu? Online oynarim ama sürekli olmaz.

Aynen öyle yapayım en iyisi. Peki season pass almasam oradaki arabaları alabilir miyim oynayarak? Bir de offline için önerir misiniz oyunu? Online oynarim ama sürekli olmaz.
Alabilirsiniz fakat oyun içi zaman geçirmeniz lazım sanırım. Pass sayesinde bu minimuma iniyor. Parayı veren düdüğü çalar misali.

Bu arada oyunun Singleplayer modu bile internet gerektiriyor diye biliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı