İnceleme The Crew motorfest

Bana da düşmüş.

@Leonidas02 hocam bir şey soracağım, oyun içi fotoğraf paylaşmak yasak tarzı bir durum var mı? Bir kaç tane fotoğraf çektim ama internette hiç fotoğraf göremeyince paylaşmaktan korktum biraz. Yasak falan mı acaba? Oyun içi ban falan yerim bilemem.

Son düzenleme:

Yasak, tum Insider sürümlerden ban yeniyor. Oyun icin ban durumunu bilmiyorum. Bug report icin bile fotoğraf-video kabul edilmiyor, kesin olarak paylasilmamasi gerektigini belirtiyorlar. İnsider surum icin discord kanalları var, oradan daha detaylı bilgiye ulasabilirsiniz. Oyunu silince kanaldan da cikmistim.

Çok teşekkür ederim iyi ki paylaşmamışım. Çokta güzel fotoğraflar çekmiştim ama yapacak bir şey yok.

Peki araba çeşitliliği nasıl? Mesela huracan EVO, F8 tributo gibi arabalar var mı?

Peki araba çeşitliliği nasıl? Mesela huracan EVO, F8 tributo gibi arabalar var mı?
The Crew 2'de 500 araç vardı sanırsam, bunda 531 adet var. En dikkatimi çeken araç olarak Supra A80 gelmiş. Huracan Evo ve F8 Tributo yok bu arada.

The Crew 2'de 500 araç vardı sanırsam, bunda 531 adet var. En dikkatimi çeken araç olarak Supra A80 gelmiş. Huracan EVO ve F8 Tributo yok bu arada.

Neden acaba eklemiyorlar. Koskoca Ubisoft bence rahatlıkla lisansını alabilirler. Forza'dan devam biz.

Neden acaba eklemiyorlar. Koskoca Ubisoft bence rahatlıkla lisansını alabilirler. Forza'dan devam biz.
Bu oyuna da çıkınca bir bakın derim, ben açıkçası çok beğendim. Zamanında Supra'yı getirmemek için acayip diretmişlerdi, şimdi yeni oyunda getirmişler. The Crew 4'te belki F8 Tributo görürüz.

Bu oyuna da çıkınca bir bakın derim, ben açıkçası çok beğendim. Zamanında Supra'yı getirmemek için acayip diretmişlerdi, şimdi yeni oyunda getirmişler. The Crew 4'te belki F8 Tributo görürüz.

Crew2'yi almıştım ama Voidu sağ olsun hesaba göndermedi iade ettim şimdi yeni bir indirim gelince Gamebillet'ten alacağım. Bana göre Crew2'nin Forza5'e göre mapi daha iyi (Forza 5'te 1K saatim var map artık sıkmaya başladı)

The Crew 3'ün haritası bu arada dikkat ettiğime göre The Crew 2'ye göre küçük kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…