The Cycle "Uygulama başlatılamadı 0xc0000142" hatası

Rapor paylaşır mısınız?

Rapor paylaşır mısınız?

Kusura bakma ceza yedim cevap yazamadım. Process Monitor raporum Logfile ve SFC /scannow yaptım ve bu çıktı

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (168).png
    Ekran Görüntüsü (168).png
    237,9 KB · Görüntüleme: 61
Aynı konuyu 2 kez açmayın.

Aynı konuyu 2 kez açmayın.
Cevap bekliyorum nedense kimse yardım etmiyor.

Gerekli şeyleri DA Forumda açtığınız konuya yazmıştım zaten. Geri dönüşünüzü ise şimdi gördüm.

Kaldı ki bu bir sebep de değil. Öne çıkarma özelliğini kullanabilirsiniz.

Komut sonrası gelen sorun ile ilgili çok bir bilgim yok. CMD'yi yönetici olarak chkdsk /f /r komutunu girin. Karşınıza çıkan soruya "Y" diye cevap verin ve sistemi yeniden başlatın. Herhangi bir yüzdede takılırsa bize bildirin.

Gerekli şeyleri DA Forumda açtığınız konuya yazmıştım zaten. Geri dönüşünüzü ise şimdi gördüm.

Kaldı ki bu bir sebep de değil. Öne çıkarma özelliğini kullanabilirsiniz.

Komut sonrası gelen sorun ile ilgili çok bir bilgim yok. CMD'yi yönetici olarak chkdsk /f /r komutunu girin. Karşınıza çıkan soruya "Y" diye cevap verin ve sistemi yeniden başlatın. Herhangi bir yüzdede takılırsa bize bildirin.
Böyle oldu y dedim restart attım bişiy olmadı.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (169).png
    Ekran Görüntüsü (169).png
    34,8 KB · Görüntüleme: 54
Şöyle bir şey buldum, sizin sorununuzla ilgili. Çözeceğinden emin değilim ama deneyebilirsiniz yine de. Gerekli uyarılar zaten bu yazıda yapılmış.
Bu da düzeltmezse oyunu silip yeniden kurmayı deneyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı