The Day Before yapımcısı Fntastic batacağını açıkladı!

Oyun ön siparişe açılmamış, önceden de kimseden para talep etmemişler. Parayı veren bunu bilerek vermiştir.

Ben genel olarak dedim hocam. Malûm artık eskisi gibi güzel oyunlar çıkmıyor. Ön sipariş ile alıyorsun sonra vasat bir oyun çıkıyor karşına.

Bunu GTA 6 için de düşünebilir miyiz hocam :)

Vallahi hocam parayı dert eden alır hemen. Fiyatı 4K olsun yine alacağım diyen dolu etraf. PC için açılırsa ve fiyatı uygun olursa alırım.

Yani ön sipariş ile alınıp kötü çıkan oyun çok. Bunun savunulacak bir yeri de yok bence.
 
İyi olmuş, enayilerden milyon dolarları cukkaladılar cebe. Yapımcılar dolandırıcı değil, alanlar enayi. Şöyle oyunlara kaç kez para kazandırmayın diye bağırıyoruz ama gram ilerleme yok.
 
Batacağı falan yok 1 haftada yaptıkları oyundan parayı alıp kaçıyoruz diyor adamlar. Yine mağdur edebiyatı yapmış elemanlar. Oyunun sunucularını da en kısa sürede kapatıp salacaklar oyunu parayı alıp gidecekler. Batma falan bahane neyin var ki neye batıyorsun? Dolandırıcılık vakası. İnsanları kandırarak bir sürü satış yaptılar iade olsa bile kardalar bence bayağı iyi kandırmışlar insanları.
 
Steam çok talep olunca uyandı muhtemelen güzel bir şekilde yapımcının açıklamasını anlatıp iade etmek istediğinizi söylerseniz saat fark etmeksizin iade edebiliyorsunuz, deneyin bence.
 

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı