Oyun The Division 2 32 TL

Maalesef 900 saat oynama mevzusundan dolayı bu oyun dalga konusu oldu. 900 değil 1000'lerce saat bile oynamak normal. Çünkü bu oyun bir rekabetçi bir looter shooter. Yani bu oyunda insanlar 10-15 saatte hikayeyi bitirip geri kalan 900 saat oyunda boş boş dolanmıyor. Diğer oyunlar gibi PvE'de etkinliklere katılıyorlar, RAID'lere gidiyorlar ve level alıp buna göre ekipman düşürüyorlar yani loot yapıyorlar. Bu lootlarla daha zorlu görevleri arkadaşlarıyla birlikte yapıyorlar. Daha da önemlisi PvP'de diğer oyunculara karşı rekabet ediyorlar. Bu özelliklerde bayağı oyun var. Division 2'yi oynayanları alaya alıyorsak bu oyunları oynayanları da alaya alalım o zaman ki bu oyunların çoğunda div 2'deki gibi combat ve oynanış mekanikleri yok. Üstelik hala yapımcılar tarafından güncellenen bir oyun.

İşte başka insanların fikirlerini benimseyip, kendinden bir haber insan çok olunca böyle oluyor. İlk oyunda 1500 Saatim var bazı sebeplerden dolayı bırakmasaydım şu an en az 10k Saatim olmuştu. 2. Oyuna da başladık, fakat artık çalıştığımız için eskisi gibi grind atamıyoruz. Mekanikler ve oynanış çok güzel. Aynı şeyleri tekrar tekrar yapmadığımız bir tane Online oyun yok zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı