The Division 2 43 TL'ye değer mi?

NousrAX

Hectopat
Katılım
24 Temmuz 2018
Mesajlar
550
Çözümler
2
Merhabalar. Şu an 43 TL'ye division 2 Gold Edition alabiliyorum. Sizce değer mi bu fiyata? Online ve hikaye kısmı iyi mi? Ben daha önce division 1'i oynamadım. O yüzden sizce 1'ini oynayıp mı 2'ye geçmeliyim yoksa direk 2'den başlasam sıkıntı olur mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun keyifli ancak ilerleyen saatlerde aşırı sıkıcı bir hal alıyor. Mekanlar ve oynanış mekanikleri hep aynı şeyleri yapıyormuşsunuz hissi veriyor. 150+ saatin sonunda oyunu açasım dahi gelmiyor, şu an PC'de yüklü ama aylardır oynamıyorum.

Aynı şeyleri sürekli yaparım benim için sorun olmaz diyorsan alınabilir, fiyatı son derece iyi.
 
Nerde 43TL ben 77TL vermiştim geçen ay :D Arkadaşınla oynarsan keyif verirde tek başına belki sıkılabilirsin ama güzel oyun. Ben geçen ay aldım biraz oynadım fena değil fakat ilerki bölümlerde oyun kendini tekrarlıyor diyorlar. Ben az oynadım ilerki bölümleri bilmiyorum.
 
Biraz maddi duruma da bağlı. İmkanlar el veriyorsa al gitsin hoşuna giderse oynamaya devam edersin gitmezse de deneyimlemiş olursun.
 
AMD işlemci aldığım için bedavaya gelmişti. Güzel oyun ama mekan basıp düşman vurmaktan başka bir şey de yok oyunda. Belki de oyun sadece bende olduğu için tek oynamak bir süre sonra sıkmıştır. Yine de o fiyata alınabilir derim.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı