The Division'da optimizasyon sorunu var mı?

Daha fazla  
GTA V'de 1080 + High ayarlarda 50-60 FPS alıp Watch Dogs'da 720P + düşük ayarlarda kasma sorunu yaşayınca internetten biraz araştırdım ve Ubisoft oyunlarında özellikle Watch Dogs serisinde optimizasyon sorunu olduğunu anladım. O yüzden başlıktaki oyunu yüklemeden önce buraya sormak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam eski sistemim ile oynarken medium-high ayarlarında sorunsuz oynayabiliyordum. Sİstem ;

Nvidia GTX 950 4GB
Intel i5 3470 8GB Ram

Özetle The Division (1) oyununda optimizasyon sorunu olduğunu pek sanmıyorum. Eğer Ram değerlerim yüksek olsaydı eminim ki full yüksek ayarlarda rahatlıkla oynayabilirdim.

@Daryl1dx
Sizin sisteminizde kasmaması, optimizasyon sorunu olmadığı anlamına gelmiyor. Senin sisteminde kasmaz, seninkinden çok daha güçlü bir bilgisayarda kasar. Sorunlu optimizasyon da bu demek ya zaten.

Ubisoft oyunlarında genel bir optimizasyon sorunu var, denemeden kestirmek biraz zor. Sisteminizi internette aratıp oynanış videolarına bakarsanız az çok anlarsınız var mı yok mu.

@Daryl1dx
Sizin sisteminizde kasmaması, optimizasyon sorunu olmadığı anlamına gelmiyor. Senin sisteminde kasmaz, seninkinden çok daha güçlü bir bilgisayarda kasar. Sorunlu optimizasyon da bu demek ya zaten.

Ubisoft oyunlarında genel bir optimizasyon sorunu var, denemeden kestirmek biraz zor. Sisteminizi internette aratıp oynanış videolarına bakarsanız az çok anlarsınız var mı yok mu.
Hocam şöyle söyleyeyim o zamanlar benim sistemimin hemen hemen aynısı arkadaşımda da vardı. 16 GB ram vardı sadece. Arkadaşım full yüksek ayarlarda oynayabiliyordu bense oynayamıyordum. Ondan öyle bir yorum attım.

@Daryl1dx

sistemimin watch dogs 1 ve 2 gameplayinide izlemiştim ama onlarda sıkıntı yoktu bende oldu. O yüzden buraya sordum. Neyse yükleyip denemek lazım artık

Monster Abra A5 V16.1 bilgisayarla orta-yüksek ayarlarda 50-60 FPS alıyordum. İlk çıktığında epey sorunluydu ama artık sorun kalmadı gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı