The Elder Scrolls III: Morrowind Amazon Prime Gaming için ücretsiz olarak kullanıma gog.com için oyun kodu olarak açılmış bulunmakta oyun şu an 129 TL.The Elder Scrolls III: Morrowind - Game of the Year Edition
Bu kadar eski bir oyun nasıl güzel olabilir= morrowind.
Hocam zaten iyi olduğunu söylemek istemiştim. Bu kadar eski bir oyunun hala iyi olması şaşırtıcı anlamında demiştim.Bizim için eski olması önemli, değil sen öyle düşünüyorsan senin için öyledir.
Bu kadar eski bir oyun nasıl güzel olabilir= morrowind.
Hocam zaten iyi olduğunu söylemek istemiştim. Bu kadar eski bir oyunun hala iyi olması şaşırtıcı anlamında demiştim.
Kesinlikle katılıyorum. Her ne kadar bu ayın oyunları diğer aylara nazaran kötü olsa da. 8 TL olan bir şeyden bahsediyoruz hem de yurtdışında 15 dolar (280 TL). O fiyata ne koyarlarsa koysunlar alınır.Düzenleme: 1 tane ekmek parasına her ay oyun veren film dizi izleten Amazon Prime adamdır.
The Elder Scrolls III: Morrowind Amazon Prime Gaming için ücretsiz olarak kullanıma gog.com için oyun kodu olarak açılmış bulunmakta oyun şu an 129 TL.The Elder Scrolls III: Morrowind - Game of the Year Edition
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.