Oyunun mantık motoru tamamen aynı sadece oyunu yeni doku paketleri ile ue5 e taşımışlar.Remake denmesini bekliyordum ama fragmanı izlemedim tamamen grafik yenilemesidir.
Oyunun mantık motoru tamamen aynı sadece oyunu yeni doku paketleri ile ue5 e taşımışlar.Remake denmesini bekliyordum ama fragmanı izlemedim tamamen grafik yenilemesidir.
Doom: The Dark Ages'a gelmiş olan Türkçe dil desteğinin arkaplanında Game Pass'in Türkiye'deki kullanım oranı yatıyor. Geliştirme süresi içerisinde oblivion bu konuyu kaçırdı.
Bayağıdır var.
Oynanmaz o zaman.Oyunun mantık motoru tamamen aynı sadece oyunu yeni doku paketleri ile ue5 e taşımışlar.
Starfield'ın güncel sürümünde konsolda atölye kısmından Türkçe yama yüklenebiliyor hocam.Konsola yükleyememki dostum. Ben daha önce de dedim konsol için mesela Skyrim 5 gibi sandım ben senin dediğini direk makina çeviride Türkçe yama o pc ler için ben konsol için dedim. Oyun içinde var ya mod yeri oradan TR yama kurulabiliyor.
Konsola yükleyememki dostum. Ben daha önce de dedim konsol için mesela Skyrim 5 gibi sandım ben senin dediğini direk makina çeviride Türkçe yama o pc ler için ben konsol için dedim. Oyun içinde var ya mod yeri oradan TR yama kurulabiliyor.
Hayır yükleyebiliyorsun. Oyunun menüsünde creations falan yazar oradan girip yamayı aratacaksın.
Hiç bekleme, dal o zaman hocam. Xbox mı bu arada konsol?Tamamdır @Nyxa @SalihCinar arkadaşlar çok teşekkür ederim ben makine çeviri deyince sadece bilgisayar da kendi sitesine gidip yüklüyoruz sandım, o zaman Starfield bitirme zamanı gelmiştir. Bu haberi daha önce duymuştum Starfield'e oyun içi mod geldi diye çok takmamıştım. Tekrar herkese teşekkür ederim.
Hiç bekleme, Dalin o zaman hocam. Xbox mı bu arada konsol?
Zamlanmadan da toplu bir şekilde Gamepass satın aldınız sanırım. Tertemiz oyun deneyimi. Toplu abonelik satın almış olsaydım ben de PC'den Series X'e geçecektim.Aynen kral, series s.
Zamlanmadan da toplu bir şekilde Game Pass satın aldınız sanırım. Tertemiz oyun deneyimi. Toplu abonelik satın almış olsaydım ben de PC'den Series X'e geçecektim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.