NextL-II yamasının oynanış videosu yayınlandı. Yamanın testi hâlâ devam ediyor. Yarın akşam saatlerinde yama yayınlanacak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bende token var keşke bugün çıksa da oynasak...

Hocam “Blades” gibi özel isimleri çevirmeseniz daha iyi olmaz mı? Hem garip duruyor hem de terimin havası kaçıyor. Witcher'ın efsunger olarak ya da Witcher'daki atımız Roach ın kızılgöz olarak çevirilmesi de bana garip gelmişti zamanında. Bütün özel isimler ve terimler çevirilmemeli bence.

Hocam nihayetinde bir yapay zekâ yaması bu, kendim çevirmedim yani. Oyunun terminolojisini vs. yapay zekâ kendisi oluşturdu, yerelleştirmeler de kendisine ait. Gelen geri bildirimlere göre dediğiniz gibi bazı kelimeler düzenlenebilir ama.

Selam yamayı nasıl satın alabilirim ulaşabilir misin?

@WTC O kadar da ağır falan değil. İngilizce kitap okumayı bilen birisi bu oyunu aşırı rahat bir şekilde oynar. 200 saatin üzerinde oynadığım bir oyun bu. Kendim gördüm.

Hocam Elinize Sağlık t ye basınca bekleme ekranındaki yazılar kodlara dönüşmüş karmaşık baya düzeltme şansınız varmı

Hocam elinize emeğinize sağlık, NextL-II için bugün akşam saatleri yükleneceğini söylemişsiniz, son durum ile alakalı bilgi alabilir miyiz?

Yama güncel midir? İndirip kuralım mı bekleyelim mi?

Konudaki yama ücretsiz yapay zeka çevirisidir kullanabilirsiniz.

Ama daha kaliteli olsun çeviri ve ücretli olsun derseniz bugün çeviri gurubunun ücretli yaması çıkacak bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…