Ücretli yamayı satın aldım ne yaptıysam Türkçe olmuyor.
Selamlar, Discord sunucumuza gelebilirseniz daha hızlı yardımcı olabilirim.

Ayrıca çeviri kalitesi hakkında endişesi olan arkadaşlar; ücretli yama daha tutarlı bir çeviri sunmaktadır. Ancak ben hiçbir hata görmek istemiyorum diyorsanız yamanın Beta'dan çıkmasını beklemelisiniz. 30 Nisan'da yama Beta'dan çıkacak.

Hocam dosyaları nasıl ayıklıyoruz? Bir türlü ayıklayamadım. Ücretli yamayı aldım.
Eğer hâlâ çözemediysen Discord sunucumuza gelebilirsin. Oradan daha hızlı yardımcı oluyorum.

Eğer hâlâ çözemediysen Discord sunucumuza gelebilirsin. Oradan daha hızlı yardımcı oluyorum.
Çözdüm hocam teşekkürler. İlk 1-2 saat bakabildim gayet başarılı duruyor. Sadece oyunun giriş bölümünde kral muhafızlarıyla yürürken konuşuyor, bir bölümünde o konuşmaların çevirisi çıkmadı. Daha doğrusu yazı çıkmadı. Oyunsal bir hata mı, çevirisel mi kestiremedim. Onun dışında gayet başarılı gözüküyor. Ekibin eline sağlık.

Bu ücretli yama için 25 TL'lik token alsak yeterli midir ?
Evet hocam.

Çözdüm hocam teşekkürler. İlk 1-2 saat bakabildim gayet başarılı duruyor. Sadece oyunun giriş bölümünde kral muhafızlarıyla yürürken konuşuyor, bir bölümünde o konuşmaların çevirisi çıkmadı. Daha doğrusu yazı çıkmadı. Oyunsal bir hata mı, çevirisel mi kestiremedim. Onun dışında gayet başarılı gözüküyor. Ekibin eline sağlık.

Evet hocam.
Her metnin alt yazısı yok oyunda. Bahsettiğiniz NPC savaşlarında vs. söylenen cümlelerse oraların alt yazısı yok zaten.

Her metnin alt yazısı yok oyunda. Bahsettiğiniz NPC savaşlarında vs. söylenen cümlelerse oraların alt yazısı yok zaten.
Aaa anladım tamam oyunsal o zaman. Bazen kafalarının üstünde çıkıyor konuştukları, bazen çıkmıyor. O zaman dediğiniz gibi oyundan kaynaklı bir durum. Teşekkürler hocam. Tekrardan ekibin emeğine sağlık. İyi ki ücretli yama almışım dedirtti :).

Elinize sağlık ücretli yamayı aldım ( 25 TL), İngilizce biliyorum ama ister istemez bazı yerlerde takıldığım oluyor ağırlıklı olarak oyun içerisindeki kitapları hızlı okuabilmek için aldım. Güzel çeviri olmuş oynadığım kadarıyla sadece 1 adet gazetede font hatasına rastladım bir de " Blades " muhafıları keşke çevrilmese imiş ilerleyen zamanlarda bir şey görürsem yine yazarım onun haricide el çevirisi gibi olmuş.

Oyunu GeForce Now üzerinden oynuyorum bu konuda yardımcı olur musunuz? nasıl yamalayabilirim

Oyunu GeForce Now üzerinden oynuyorum bu konuda yardımcı olur musunuz? nasıl yamalayabilirim

Elinize sağlık ücretli yamayı aldım ( 25 TL), İngilizce biliyorum ama ister istemez bazı yerlerde takıldığım oluyor ağırlıklı olarak oyun içerisindeki kitapları hızlı okuabilmek için aldım. Güzel çeviri olmuş oynadığım kadarıyla sadece 1 adet gazetede font hatasına rastladım bir de " Blades " muhafıları keşke çevrilmese imiş ilerleyen zamanlarda bir şey görürsem yine yazarım onun haricide el çevirisi gibi olmuş.
Teşekkürler, 30 Nisan'da yamanın Beta'dan çıkarılmasıyla birlikte bütün hataların, ve "Blades" gibi özel isimlerin çevirisinin düzeltilmiş olmasını planlıyoruz.

GeForce Now üzerinde yama kurmak mümkün değil maalesef.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı