The Forest almaya değer mi?

Forest al 7 Days to Die alma. 60 FPS için bir şey diyemem. :D

YouTube'dan baktım da 30FPS falan önerilen ekran kartı GTX 560 nasıl benim PC 30 FPS alıyor optimizasyonu çok kötü yapmışlar o zaman.
Yine de alayım deneyeyim belki daha yüksek verir.

Merhaba arkadaşlar. The Forest 2 indirime girmiş. Ryzen 5 3400G 16 GB sistemde sizce 60FPS oynayabilir miyim= sistem gereksinimlerini karşılıyor ama belli olmaz. Witcher 2 de karşılıyordu, bir girdim 30FPS yukarı alamamıştım.

Aslında alınabilir tekli modda aslında sarıyor veya arkadaşlarınla bitirdiğinde fakat 1 kere bitirdikten sonra sarmadı beni şu an fiyatına bakmadım ama ben 14 TL gibi bir fiyata almıştım.

Merhaba arkadaşlar. The Forest 2 indirime girmiş. Ryzen 5 3400G 16 GB sistemde sizce 60FPS oynayabilir miyim= sistem gereksinimlerini karşılıyor ama belli olmaz. Witcher 2 de karşılıyordu, bir girdim 30FPS yukarı alamamıştım.

Hocam optimizasyon sorunu var ama oyun güzel. Optimizasyon hallolursa daha güzel olur.

@Kensei. Jp oyunu indirdim yüksek ayarlarda 30FPS aldım Ultra Low da 45FPS alıyorum oyun güzel ama daha bir şey lootlamadan gece oldu sonra çakmak yakıyım dedim yaktım sonra kabile geldi bende korktum kapattım :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı