The Forest almaya değer mi?

@Kensei. Jp oyunu indirdim yüksek ayarlarda 30FPS aldım Ultra Low da 45FPS alıyorum oyun güzel ama daha bir şey lootlamadan gece oldu sonra çakmak yakıyım dedim yaktım sonra kabile geldi bende korktum kapattım :D
Sprey bulduğun zaman çakmakla birlikte kullanıp yakabilirsin hepsini :D

Öldürdüm hepsini de yere düştükten sonra biraz daha vurmak gerekiyor yoksa kalkıp tekrar saldırıyor :D
Öldü sanıp, bıraktığımız yamyamın arkamızdan koştuğunu görmüştük. O günden beri ölse bile kolunu, bacağını kopartmadan gitmiyorum başından. İşi sağlama almak lazım :D

Merhaba arkadaşlar. The Forest 2 indirime girmiş. Ryzen 5 3400G 16 GB sistemde sizce 60FPS oynayabilir miyim= sistem gereksinimlerini karşılıyor ama belli olmaz. Witcher 2 de karşılıyordu, bir girdim 30FPS yukarı alamamıştım.
Optimizasyon harici mükemmel oyun. 3 Kez agalarla, 1 kez tek başıma bitirdim. Parasını hak ediyor.

Öldü sanıp, bıraktığımız yamyamın arkamızdan koştuğunu görmüştük. O günden beri ölse bile kolunu, bacağını kopartmadan gitmiyorum başından. İşi sağlama almak lazım :D

Yamyamlar beni aldı kurbanlık gibi astı kurtuldum tam çıkışa gidiyordum 3 tane yamyam vardı 3 tanesini de indirdim kadın yamyam geldi bıçakladı :D

@Kensei. Jp oyunu indirdim yüksek ayarlarda 30FPS aldım Ultra Low da 45FPS alıyorum oyun güzel ama daha bir şey lootlamadan gece oldu sonra çakmak yakıyım dedim yaktım sonra kabile geldi bende korktum kapattım :D

Arkadaşımla ilk aldığımızda gecenin 1'i falandı gecenün üçünde oynamaya başlamıştık arkadaşsız çok korkutucu oluyor zaten ha bir de mağaraya inerken yukarıya bakarak in aşağı bakarak inersen renderlemiyor ve buga giriyor oyunun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı