The Game Awards 2025 Kazananları

2018'den sonra game awardsa olan tüm saygım bitti.

Allah'tan hollow knighta falan vermemişler.

Kcd'yi soydular soğana çevirdiler. 2020'de hakkı çatır çutur yenen Doom bile 1 ödül aldı kcd alamadı. Onun dışında izlediğim en berbat şov falandı bu arada sunumun yarısı anime kızlarıyla kalan yarısı Asya oyunlarıyla geçti yetmezmiş gibi finalde dandik bir Online oyun gösterip kapattılar. Arada çıkan saçma sapan gösteriler de cabası erkek seslendirmenli piggy muhabbeti neydi ya şimdi aklıma bir şey geliyor da yazmak istemiyorum ceza alırım diye.

Dark Ages'ı soydular orada. Doom'daki o çatır çatır aksiyon varken ne olursa olsun Hades almamalıydı bence. Saçmalıyorlar işte kcd en büyük örneği. Bir oyun tuttu mu tüm ödülleri ona yağdırıyorlar.

Hocam bir oyun falan duyuruldu mu? Yani büyük oyunlar falan.

Bir ara sahnede sanki Rockstar Games'in kurucusu vardı ama yanlış görmüş de olabilirim.

@Hallelujah_0, Dan Houser çıktı ve konuşma yaptı. En iyi anlatım ödülünü duyurdu.

Hocam bir oyun falan duyuruldu mu? Yani büyük oyunlar falan.
Forest 3 ve Sons of the Forest devam oyunu duyuruldu
Phantom Blade Zero Çıkış Tarihi açıklandı 9 Eylül olması lazım
İki tane Tomb Raider oyunu duyuruldu bir tanesi direk ilk çıkan oyununun remake'i
Out of Words diye bir oyun daha duyuruldu
Herkesin merak ettiği gizemli bir yapı vardı görmüşsündür, O oyun Yeni divinity oyunuymuş ve Baldurs Gate 3 den büyük olacakmış

@Hallelujah_0,dan houser çıktı ve konuşma yaptı. En iyi anlatım ödülünü duyurdu.

Aynen doğru görmüşüm o zaman sağ olun hocam.

Forest 3 ve Sons of The Forest devam oyunu duyuruldu.
Phantom Blade Zero çıkış tarihi açıklandı 9 Eylül olması lazım.
İki tane Tomb Raider oyunu duyuruldu bir tanesi direk ilk çıkan oyununun Remake'i.

Teşekkür ederim hocam Forest 3 ve Phantom Blade Zero heyecanlandırdı beni.

Özellikle de Phantom Blade Zero bayağı güzel gözüküyor.

Teşekkür ederim hocam Forest 3 ve Phantom Blade Zero heyecanlandırdı beni.

Özellikle de Phantom Blade Zero bayağı güzel gözüküyor.
Evet Phantom Blade Zeroyu bende merak ediyorum hatta şuanlık GTA 6 dan bile daha fazla merak ettiğimi söyleyebilirim çünkü çok GTA seven bir insan değilim. Fakat Forest 3 aşırı değişik bir trailerla duyuruldu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Onu da şöyle bıraktım.

Evet Phantom Blade Zero'yu bende merak ediyorum hatta şu anlık GTA 6'dan bile daha fazla merak ettiğimi söyleyebilirim çünkü çok GTA seven bir insan değilim. Fakat Forest 3 aşırı değişik bir trailerla duyuruldu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
onu da şöyle bıraktım.

Şahsen benim içinde öyle hocam ben de çok merak ediyorum.

Trailer değişikmiş harbiden bakalım bizi neler bekliyor.

Şahsen benim içinde öyle hocam ben de çok merak ediyorum.

Trailer değişikmiş harbiden bakalım bizi neler bekliyor.
Ya bu sene biraz 2023'e benziyordu çünkü çok tahmin edilebilirdi. Asıl 2026'yı bekliyorum ben ortalık yangın yeri olacak diye düşünüyorum. Her anlamda çok iyi bir yıl çünkü.

Son düzenleme:
Ya bu sene biraz 2023'e benziyordu çünkü çok tahmin edilebilirdi. Asıl 2026'yı bekliyorum ben ortalık yangın yeri olacak diye düşünüyorum. Her anlamda çok iyi bir yıl çünkü.

2026 da bayağı iyi oyunlar geliyor çok efsane bir yıl olacak bence.

Lords of the Fallen'in 2.oyunu geliyormuş onu da şimdi gördüm.

Bence GTA 6'nın alması garanti gibi bir şey bir skandal olmazsa.
O zaten garanti gibi gözüküyor. Fakat başka kategorilerde de süper rekabet dönecek diye düşünüyorum. GOTY belli de diğerleri muallak.

2026 da bayağı iyi oyunlar geliyor çok efsane bir yıl olacak bence.

Lords of the Fallen'in 2.oyunu geliyormuş onu da şimdi gördüm.
O Lords of The Fallen da ayrı merak ediyorum. Muhtemelen Phantom Blade ile rekabeti olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı