The Game Awards'ta The Last of Us Part II Remastered'ın PC'ye 4 Nisan 2025'te geleceği duyuruldu

Makaleler
54
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
Meslek
Öğrenci
The Game Awards 2024'te The Last of Us Part II Remastered'ın PC'ye 4 Nisan 2025'te geleceği duyuruldu.

Son düzenleme:
60 dolar üzerinden mi çıkar acaba bu da.

60 dolar çıkacaktır, belki God of War: Ragnarok'da olduğu gibi 50 dolar yapabilirler ama sanmıyorum 60 dolar garanti bu fiyat ile çıkacaktır.

Bu ay sonu açarlar herhalde Spider-Man 2'yi onu bekliyorum kaç aydır kanka :D

TLOU part 2 aylardır bekliyorum bugün duyunca sevindim, Spider-Man 2 eş geçeceğim gibi AC shadows ve TLOU part 2 için ancak bütçe çıkar benim.

60 dolar çıkacaktır, belki God of War: Ragnarok'da olduğu gibi 50 dolar yapabilirler ama sanmıyorum 60 dolar garanti bu fiyat ile çıkacaktır.

TLOU part 2 aylardır bekliyorum bugün duyunca sevindim, Spider-Man 2 eş geçeceğim gibi AC shadows ve TLOU part 2 için ancak bütçe çıkar benim.

TLOU part 2'yi bende bekliyorum aylardır nisana kadar daha çok var ya :D AC shadows alabilirim bende belki bakalım artık.

Optimizasyon umarım ilk oyundaki gibi kötü olmaz iyi çıkarda oynarız.

TLOU part 2'yi bende bekliyorum aylardır nisana kadar daha çok var ya :D AC shadows alabilirim bende belki bakalım artık.

Ülkemizde dolar kuru ne olacağı belli olmadığı için nisan ayına kadar dolar kuru 40 dayanırsa şimdi'ki fiyattan daha pahalıya alacağız, yani on sipariş açılması bizim için iyi olurdu.

60 dolar 2100TL yapıyor şu an artık gerisini sen düşün, nisan ayında kaç olacak belli değil.

Optimizasyon umarım ilk oyundaki gibi kötü olmaz iyi çıkarda oynarız.

Nixxes yapıyor portu tabii ufaktan el atan iron Galaxy var, ilk oyundan çok daha iyi olacağı kesin gözüyle bakabiliriz.

Ülkemizde dolar kuru ne olacağı belli olmadığı için nisan ayına kadar dolar kuru 40 dayanırsa şimdi'ki fiyattan daha pahalıya alacağız, yani on sipariş açılması bizim için iyi olurdu.

60 dolar 2100TL yapıyor şu an artık gerisini sen düşün, nisan ayında kaç olacak belli değil.

Aynen öyle kanka baksana Spider-Man 2 Ekim'de duyuruldu aralık oldu hala açılmadı dediğin gibi açılsa çok çok iyi olurdu.

Nixxes yapıyor portu tabii ufaktan el atan iron Galaxy var, ilk oyundan çok daha iyi olacağı kesin gözüyle bakabiliriz.

Iron Galaxy zahmet olmaz ise hiç dokunmasın nixxes üzmez :D

Naughty Dog'un kullandığı oyun motoru o kadar saçma sapan bir motor ki oyunu port etmek için 3 firma birlikte çalışmak zorunda kalmışlar.

Bu arada Nixxes'da öyle temiz iş yapmıyor arkadaşlar. Iron Galaxy'nin tüm işleri kötü olmadığı gibi Nixxes'da temiz değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı