The Last Campfire 5₺

Steam değeri 149₺ olan The Last Campfire, Humble Bundle sitesinde 5₺.

Eki Görüntüle 2002103
Eki Görüntüle 2002101
Eki Görüntüle 2002102
Selamlar, ekran görüntüsündeki oynanış sürelerini yazan site neresi acaba merak ettim.

Arkadaşlar siteye üye olup satın alımı gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz ben 1 dk. Önce aldım ve etkinleştirdim steam key olarak veriyor.

Hocam adres kısmı zoruzluydu girdim sorun olmaz değil mi? Gerçek adresim otomatik çıktı zaman kaybetmemek için bastım ama sonrasında bişey olmaz değil mi? Siz baya eski üyeymişsiniz o yüzden size soruyorum.

@Silco
Hocam bu oyunların steam key olarak verilmesi tam olarak nasıl yapıyoruz? Ben şimdi oyunu burdan alırsam bana bir kod geliyor bende o kodu steam'e mi yazıyorumda oyun kütüphaneme ekleniyor?

Hocam bu oyunların steam key olarak verilmesi tam olarak nasıl yapıyoruz? Ben şimdi oyunu burdan alırsam bana bir kod geliyor bende o kodu steam'e mi yazıyorumda oyun kütüphaneme ekleniyor?
Evet kod veriyor 15 haneli onu Steam'de destek kısmına girip Steam'de ürün aktifleştirme kısmına yazıp ürünü kütüphanene ekliyorsun. Bu fiyata böyle bir oyun resmen bedeva.

Humble da başka böyle dikkat çekici indirim var mı?
Bende baktım ama böyle bir indirim daha görmedim belki gören vardır.

Gördüğüm an konusunu açarım.

Sipariş tamamlandıktan sonra bir ekran geliyor bu kısımda Steam ya da Epic Games seçme kısmı var. Steam kısmını seçip, kodu alıyorsunuz.

Bedava aldım teşekkürler
Rica ederim.
Arkadaşlar siteye üye olup satın alımı gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz ben 1 dk. Önce aldım ve etkinleştirdim steam key olarak veriyor.

Hocam adres kısmı zoruzluydu girdim sorun olmaz değil mi? Gerçek adresim otomatik çıktı zaman kaybetmemek için bastım ama sonrasında bişey olmaz değil mi? Siz baya eski üyeymişsiniz o yüzden size soruyorum.

@Silco
Ben indirim yakaladığım zaman anında alıyorum Humble Bundle'dan güvenebilirsiniz.

Site Steam key olarak mı veriyor oyunu? Nays ile alabilir miyim?
Steam ya da Epic Games olarak veriyor siz ikisi arasında seçim yapıyorsunuz. Bende Nays ile alıyorum.

İndirim gördüğüm zaman konu açacağım.

Site güvenilir mi?
Ben bayadır alıyorum güvenebilirsiniz.

Son düzenleme:
Gördüğüm an konusunu açarım.

Sipariş tamamlandıktan sonra bir ekran geliyor bu kısımda Steam ya da Epic Games seçme kısmı var. Steam kısmını seçip, kodu alıyorsunuz.

Rica ederim.

Ben indirim yakaladığım zaman anında alıyorum Humble Bundle'dan güvenebilirsiniz.

Steam ya da Epic Games olarak veriyor siz ikisi arasında seçim yapıyorsunuz. Bende Nays ile alıyorum.

İndirim gördüğüm zaman konu açacağım.

Ben bayadır alıyorum güvenebilirsiniz.
Hocam peki bu cüzdan kredisi kazanma gerçek mi yaptınız mı? Ve eğer yaptıysanız tam olarak nasıl?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-11-04-15-20-37-928_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-11-04-15-20-37-928_com.android.chrome.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 79
Görselliği TUNIC ve Ori and the Blind Forest'ın bir kombosu gibi.Hoşuma gitti bu fiyata alacağım.Türkçe dil desteği de cabası.Teşekkürler bilgilendirme için.

Hocam peki bu cüzdan kredisi kazanma gerçek mi yaptınız mı? Ve eğer yaptıysanız tam olarak nasıl?

Oyun aldıkça belirli oranda bir parayı cüzdana geri veriyor ve gelecek oyun alışverişlerinizde kullanabiliyorsunuz. Vereceği parayı da oyun alırken söylüyor.

Benim cüzdanımda bu kadar geri verilen para var.
1699100749532.png

Geri vereceği parayı burada belirtiyor.
1699100849625.png

Bu şekilde oyun alırken cüzdanda bulunan parayı kullanabiliyorsunuz.
1699100888855.png

Görselliği TUNIC ve Ori and the Blind Forest'ın bir kombosu gibi.Hoşuma gitti bu fiyata alacağım.Türkçe dil desteği de cabası.Teşekkürler bilgilendirme için.
Rica ederim, iyi oyunlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı