Oyun The Last of Us Etail'de 450₺

Alin dursun isterseniz 5 sene sonra oynayin. Şu an icin optimizasyonu kotu olabilir ama oyunun iyi oldugu gercegini degistirmez. Ben alip atiyorum. Emekliligime kutuphane diziyorum :)

i5 10600 (Turbo Boost teknolojisi ile 4.4 sabit) 3060 Ti ve 32 GB RAM ile 1080P'de yüksek ayarlar ile 100 FPS civarında oynuyorum. Ultraya çeksem RAM sıkıntı değil de VRAM aşıyor, aslında o da sıkıntı değil çünkü kart kaldırır ama aradaki basit görüntü farkları için kartımı riske atmak istemiyorum. VRAM konusunda ya artık 8 GB yetersiz ya da hâlâ düzeltilmemiş bu kadar VRAM yemesi. Kısaca benim PC'mde bir sorun gözükmüyor, 450 TL'ye bir daha muhtemelen bulamayacağım için ben 2-3 hafta kadar önce aldım. Yalnız bir uyarım var. Naughty dog oyunlarında (TLOU ve u4) shaderlar yüklenirken benim işlemcim kan ağlıyor. Soğutmanız yeterli değilse işlemcinize dikkat edin. Arkada NZXT cam gibi işlemci sıcaklık değerlerini gösteren bir program kullanın ve kontrol edin. Shaderlar yüklenirken işlemci %100-99 çalışıyor o yüzden aşırı ısınabiliyor. Shaderlar konusunda benim ve birkaç arkadaşımın deneyimi bu şekildeydi. Ben imkanı olanın almasını öneririm.

İleride bu fiyatların altını çok rahat görür bence eğer aceleniz yoksa hem oyunun biraz daha toparlanmasını hem de fiyatının düşmesini bekleyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı