Oyun The Last of Us Etail'de 450₺

@G3BEN Hocam bu sistemle bir zahmet oynayın ama. Yani oyunun önerilen gereksinimleriyle şu an hâlâ oynanmaz vaziyette oyun.
Önerilen sistem gereksinimleri çoğu oyunda fiyasko; minimum sistem gereksinimleri anca oyunu açıyor, önerilen ise oyuna girip sağa sola zor bakıyorsun.

Bu arada ilk başladığımda r3 3100+rx 5808gb vardı geri kalan sistem aynıydı ve 40-60 FPS arası gene oynatıyordu. Kalabalık savaş harici ben oyunda bug veya optimizasyon sıkıntısı yaşamamıştım. Anlık 3 FPS düşmesini saymazsak 😄 Tabii bunlar düzelmiş artık.

Oyunun optimizasyonunu düzeltmeden satabileceklerini sanmıyorum. Son çıkan oyunların genel sorunu olarak ciddi anlamda optimizasyon sorunları var. Sanırım bu optimizasyon işiyle pek uğraşmak istemiyorlar gibime geliyor. Yüksek sisteme sahipsen oyna, değilsen oynama gibi bir muamele çekiliyor gibi gözüküyor :D Kendileri bilir, optimizasyonu düzeltmeden oyuncuların oyunu satın almalarını da bir zahmet beklemesinler.

Lastetail kodu ile tekrardan 450₺'ye düşmüş durumda. Son tarihi 1 Haziran.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet en ucuz etailde ayrıca bana ön siparişte satılmayan kod denk geldi yani 600 TL'lik versiyonu 450 TL'ye aldim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı